Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja magától soha azt. Hogy szeret?
Figyelt kérdés
Amikor mondom neki, hogy Szeretlek, akkor mondja, hogy ő is. De magától sose mondja? Azt mondja, hogy ha nem szeretne nem lenne velem, és inkább éreztetni akarja, nem pedig csak mondani. 3 hónapja vagyunk együtt. Én 23F, ő 20N.2016. jún. 22. 11:40
1/5 anonim válasza:
Kamuzik, nem szeret. Továbbá egy jótanács: ne mondd soha nőnek, hogy szereted, mert vagy megijed, vagy túlságosan nyeregben érzi magát és visszaél vele!
2/5 anonim válasza:
Vannak, akik valóban jobban ki tudják mutatni a szerelmüket, szeretetüket a tetteikkel. Ő is ilyen típus lehet. Ha azon kívül, hogy nem mondja ki, minden rendben van, akkor ezt nem érdemes felfújni.
3/5 anonim válasza:
Elég egyszer mondani. Majd ha megváltozik, szól.
4/5 anonim válasza:
Nézzetek utána közösen a szeretetnyelveknek. Csak azért, mert nem mondogatja naponta, attól még lehet, kimutatja, csak te azt nem érzékeled. 3 hónap még nagyon kevés idő ahhoz, hogy pontosan ismerjétek egymás igényeit, nonverbális jeleit.
5/5 anonim válasza:
Talán azért nem mondja, mert valaki/valakik hazudták már neki ezt egy párszor.
Én nő vagyok, én sem mondom soha. A kapcsolat elején, ha úgy érzem, egyébként nem. Páromnak már évek óta nem mondtam. Ő szokta mondogatni. De ha sokszor hallom, pusztán üres szó az egész és kész.
Érezni akarom, hogy úgy is van, mert mondani mindent lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!