Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar ennyire az exe?
Figyelt kérdés
A baratommal mar 3honapja egyutt vagyunk,erzem hogy szeret,es ha ugy van ezt el is mondja nekem,de elottem volt egy 3 eves kapcsolata amibol allitasa szerint 2 ev csodas volt az utolso katasztrofa,pont mielott megismerkedtunk egy hettel mentek vegleg szet a Nővel.Néha beszel rola ha ugy van,de nem kulonsebben sokat.Multkor a lany ejszaka felhivta hogy miert csalja meg,meg ilyenek,amit nem ertek kulonosebben mert mar 3honapja szakitottak es mar velem van,nagyon idegesit valamiert,nemtudok nem ra gondolni..erzem hogy a baratom mar engem szeret de ez az ex tema valamiert mindig felzaklat! Mit kene tennem? En 19 a baratom 222016. jún. 25. 21:49
1/6 anonim válasza:
Amikor a csaj megkerdezte tole, hogy miert csalja meg, akkor a parod mit valaszolt?
2/6 A kérdező kommentje:
Azt higy hagyja beken,mert mar 3 honapja szakitottak.
2016. jún. 25. 22:01
3/6 anonim válasza:
Hogyne. Nekem pedig harom fulem van, es szatyor is lettem :'D. Te ezt komolyan beveszed?
4/6 anonim válasza:
Azt mondta csak hogy szakitottak, vagy azt is hogy van baratnoje (te) akit szeret????
5/6 anonim válasza:
Szerintem kicsit hamar kezdtetek bele a kapcsolatba.
Egy három éves kapcsolat után(ha tényleg szerette) az az egy hét nem elég,hogy kiheverje.
Szerintem próbálj meg lehiggadni, és a barátod előtt ne hozd fel az ex témát. Sőt, messziről kerüld el, és inkább próbáld meg elfeledtetni vele. Aztán meglátod hogyan alakul.
6/6 A kérdező kommentje:
Meg tegnap azt mondta hogy: "tudd meg, hogy te vagy az eletemben a masodik no akinek azt mondom hogy szeretem" gondolom az elso az a lany volt akivel egyutt volt harom evig.
2016. jún. 26. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!