Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eddigi kapcsolataitokban külsőre mennyire hasonlítottak egymásra a partnereitek?
Semennyire. Az egyetlen közös tényező az volt bennük (legalábbis azok közül, akikkel komoly kapcsolat is volt), hogy mindegyiknek sötét haja meg sötét szeme volt. Magasság, testalkat, szőrözöttség, hajforma, öltözködési stílus, bőrszín tök más volt.
A pasikra jellemző ez a berögzött b-romság, hogy csak egyféle nő elég jó nekik.
nekem a nőiesen telt alak tetszik, én vékony vagyok, mind2 barátnőm átlagos alkatú volt, mondjuk mind2-nek széles csípője volt, de igazából egyiket se amiatt szerettem szimplán a véletlen műve...
én átlagos vagyok, a barátnőim is átlagosnak mondhatóak...mondjuk a volt barátnőm szex után sokkal szebb volt :D fiatalos alapból, de utána, már kb pedofilnak éreztem magam :D
23F
Nekem van egy jól meghatározható zsánerem, és eddig mindkét barátnőm eléggé megfelelt neki. Magas, átlagos/sportosabb testalkat, dús barna haj, hosszúkás arc. A magasságuk közt összesen két centi különbség volt (178 és 180), csak az egyikük szemüveges volt, a másikuk nem. Emellett persze más típusok is bejönnek, de ha kifejezetten keresek olyat, aki tetszik, akkor ösztönösen ezt a típust keresem.
Kb valami ilyesmi, mint a csaj ebben a gifben: [link]
3 hosszú kapcsolatom volt és egy kalandom, aki sokat jelentett nekem.
Mind a négyen magasak voltak, 190-195 közöttiek. Kettő sötétszőke hajú, kék szemű, hasonló testfelépítéssel. Széles váll, izmos felsőtest, vicces, hogy mindketten kézilabdáznak. Ketten pedig sötét, már-már fekete hajúak, barna szeműek és a vékonyabb, izmos, szálkás típus. Tehát egyiknek sincs tipikus kézilabdás/vízilabdás felsőteste, mert mást sportolnak.
Az egyetlen közös vonás igazából a magasság és az izmos, sportos (nem kondis) test.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!