Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arrol, hogy ha valaki osszejon a baratja exevel (7 honapja mentek szet)?
Akkor nem biztos, hogy a barátság megmarad. Lehet, hogy a barátod nem akarja látni soha többe akivel szakított, de ha te összejösz vele több az esélye, hogy találkoznak.
De lehet, hogy a barátodat nem fogja zavarni, ezt így nem lehet megmondani minden ember máshogy reagál a dolgokra.
Szerintem a helyzet, a kapcsolat és a szándékok komolyságától függ.
Én ismerek ilyet. Egy barátnőm hosszú évekig járt az akkori barátjával, de szétmentek - nem haraggal, úgynevezett barátok maradtak (bár ilyenkor nem tudom, ez mennyire lehetséges). Fél év múlva összejött a lány az exbarátja haverjával - nem bántásból, bosszúból, egyszerűen egymásba szerettek - korábban is jó ismerősök /barátok voltak. Ma már boldog házasságban élnek.
Gondolom, ez nehéz az exbarátnak, de míg ők nem haladtak előre az évek során, addig az új kapcsolat fele annyi idő alatt révbe ért.
Nem minden eset egyforma. Mondjuk, ha nem komoly szándékkal kezd járni valaki a haverja exével, csak úgy valakit keres, az már talán kevésbé jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!