Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok arrol, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyikker kérdése:

Mit gondoltok arrol, hogy ha valaki osszejon a baratja exevel (7 honapja mentek szet)?

Figyelt kérdés
2016. júl. 5. 07:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az egy féreg, a barát exe 15 év után is TABU!!
2016. júl. 5. 08:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Pff...én 7 ÉV után nem jövök össze a legjobb barátom exével. Pedig igencsak odavagyok érte, de a barátság sokkal fontosabb. Nő van másik, de egy olyan barát, mint ő egy se
2016. júl. 5. 08:19
 3/7 anonim válasza:

Akkor nem biztos, hogy a barátság megmarad. Lehet, hogy a barátod nem akarja látni soha többe akivel szakított, de ha te összejösz vele több az esélye, hogy találkoznak.

De lehet, hogy a barátodat nem fogja zavarni, ezt így nem lehet megmondani minden ember máshogy reagál a dolgokra.

2016. júl. 5. 08:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha össze jössz a barátod exével akkor méltó leszel a felhasználó nevedhez. És egy gyík leszel. Utána meg majd ne lepődj meg ha volt barátság nincs barátság. Nekem a barátom exe életem végéig tabu.
2016. júl. 5. 08:37
 5/7 Theressita ***** válasza:

Szerintem a helyzet, a kapcsolat és a szándékok komolyságától függ.

Én ismerek ilyet. Egy barátnőm hosszú évekig járt az akkori barátjával, de szétmentek - nem haraggal, úgynevezett barátok maradtak (bár ilyenkor nem tudom, ez mennyire lehetséges). Fél év múlva összejött a lány az exbarátja haverjával - nem bántásból, bosszúból, egyszerűen egymásba szerettek - korábban is jó ismerősök /barátok voltak. Ma már boldog házasságban élnek.

Gondolom, ez nehéz az exbarátnak, de míg ők nem haladtak előre az évek során, addig az új kapcsolat fele annyi idő alatt révbe ért.

Nem minden eset egyforma. Mondjuk, ha nem komoly szándékkal kezd járni valaki a haverja exével, csak úgy valakit keres, az már talán kevésbé jó...

2016. júl. 5. 09:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Szerelembol jottek ossze, komoly kapcsolatot akarnak.
2016. júl. 5. 11:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Es nem a legjobb barat hanem siman barat.
2016. júl. 5. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!