Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy frissen szabadult, börtönviselt ember milyen esetben látja meg benned a nőt? Mitől leszel neki szimpi? Nem lesz bent az összes egy idő után homokos?
Pedig ezt egy rendes csávótól is megkapnád, akár hiszed, akár nem. Nem lehet, hogy az értékítéleteddel van baj és a rendes csávók nem is voltak rendesek?
31/f
sajna igazatok van....
11: jót röhögtem, de valszeg igen, én tettem fel több kérdést a témában, nem ennyi szabadul ki pest megye szerte naponta. Na persze NEM AZ ÖSSZESET, szóval a többiek nevében nem tudok nyilatkozni.
12: Nem tudom. Biztos , hogy nem nőbántó. Szerintem betörés vagy adócsalás.
13: Nem hiszem, hogy az értékítéletemmel lenne baj, sőt meg is védem most magamat, mert ilyen témával korábban már foglalkoztam. Az tény, hogy a volt pasijaim viszont NEM voltak rendesek. Ergo akkor miért nem találok rendeset és ők mért nem voltak velem szemben azok?
14: Én is ettől félek.... hogy utólag jön ki valami, amit már én is korábban tapasztaltam, és hamar le fog hullani a jótékony, sokmindent elfedő rózsaszín máz...
15: Bár igazad lenne!
"12: Nem tudom. Biztos , hogy nem nőbántó. Szerintem betörés vagy adócsalás. "
Előbb ezt kéne pontosan megtudnod. Az adócsalás még csak csak...., de a betörés erőszakos cselekedet.
18: igazad van, habár az hogy ült, a legelső alkalommal derült ki, mert véletlenül kicsúszott a száján
19: nem ezt mondtam. Persze, hogy a férfiaknak és a nőknek egyenlő jogaik vannak. De mai elvakult világban nagy előny , ha valaki nem nőverő. Ez most csúnyán hangzik, de saját bőrén tapasztalja meg az ember, akkor már korántsem mulatságos. És lehet, hogy a következő meg pont az lett volna. Bár ez egy kicsit kezd úgy hangzani, mintha védeném nem? XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!