Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor nekem kéne elhívjam őt?
Van egy lány akivel kb másfél éve randizgattunk pár hónapot majd "lelépett". Mindig visszautasította a randit majd még fb-n sem keresett többet és amikor én kerestem akkor is lerázott pár mondattal.
A héten újra megkeresett, hogy "már rég nem beszéltünk" és mintha semmi sem történt volna elkezdtünk csevegni. Mondta, hogy van egy új vendéglő a városban, el kéne menjünk egyszer. Mondtam, hogy hétvégén mert hétköznap foglalt vagyok. Eltelt három nap de, azóta megint nem keres, ha írok válaszol de csupán annyi.
Most itt a hétvége. Van értelme, hogy elhívjam vagy várjam meg amíg megint fog keresni? Tudom, férfiként nekem kéne elhívnom őt, de úgy érzem, mintha egyetlen szavára már ugranék is. Szimpatikus a lány de semmiképp nem szeretnék egy egyoldalú kapcsolatot. A sértődöttet sem szeretném játszani de azért bevallom, hogy jól esne ha látnám rajta, hogy bánja, hogy lelépett és valóban szeretne valamit tőlem.
Csak pótlék vagy és hülyének akart téged nézni ezért is hozta elő az éttermet. Burkoltan célzott arra, hogy éhes és hogy alld a kajajat. Mivel felszívódott az után hogy nem hivtad egyből el, így mással már meghivattatta magát és jól lakott és ezzel is csak azt bizonyítja hogy le akart húzni. Majd nemsokára megint rád ír valami hasonlóval! Te meg ha van annyi eszed, akkor elküldöd a sunyiba!
Egyébként régen nem kellettel neki, akkor miből gondolod hogy most igen?! Csak idő toltesnek használ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!