Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pua tud segíteni nekem? Nem megy a csajozás.Egyedül nem boldogulok. Nem merek kezdeményezni, nincsen dumám, nagyon önbizalomhiányos vagyok.32f
A PUA mindent csinál, csak nem segít.
Egyrészt hülyeség az egész (nő vagyok, kíváncsiságból megnéztem hogy miről szól, hát én ezektől a technikáktól inkább menekülnék, őszintén) másrészt az a lényege, hogy egy álarcot alkotsz magadnak, ami nem te vagy. Egyéjszakásnál még elmegy (HA összejön) de kapcsolatnál nagyon hamar megbukik az egész. Az emberek nem szeretik, ha átverik őket.
PUA? Ne legyél már ilyen béna! Inkább abból a pénzből gyúrd ki magad. A csajozásban a külsőségek számítanak. Javaslom, hogy:
Gyúrd ki magad.
Szoláriumoztass.
Csináltass divatos hajat.
Vegyél divatos cuccokat.
Hidd el, ha a fizikai vonalmad megvan, onnantól a csajok már maguktól fognak megjelenni. Az se baj, ha nincs dumád, mert ha vonzó vagy, majd ők dumálnak helyetted.
PUA jelöltek jellemzői:
- a 10-es skálán 8, 9, vagy 10 pont (,de inkább 9 és 10)
- önbizalomhiány
- visszafogottabb, zárkózottabb személyiség
- 2-es és 3-as okból kifolyólag kis méretű baráti társasággal rendelkeznek, így alig, vagy egyáltalán nem járnak bulizni
A "kiképzésük" során ezeken javítanak:
- jobb és új ruhák, frizura, stb.
- önbizalom növelés, szituációs játékok
- közös bulizás és csapatépítés
- ezeken a bulikon megjelennek a beépített prostik, akik viszonozzák a közeledést = FEJLŐDIK AZ ÖNBIZALMUK
A 9/10-es, 10/10-es kinézetű "úriember" alias PUA a pozitív visszajelzésnek hála a megnövelt önbizalmával lehengerli a nőket, ennyi a nagy trükk!
A rondább tanulók "megbuknak" és nem járnak sikerrel, de látják a többiek átalakulását, ezért ismételten kicsengetik a tandíjat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!