Mennyire erősítették fel a modern társkeresési formák a nők természetes biológiai ösztöneit?
Kapcsolódó kérdések:
Azt látom, hogy ma már csak a műcsöcsű, kacsaszájú, műszempillás, póthajas, műkörmös, szétsminkelt, mindenét kirakó, pi.csanacis - pi.csaszoknyás, csontsovány lányokra van igény. Persze mindenki azt mondja, hogy jajj márpedig ez nem így van. Mégis ezek a lányok...
Arra lennék kíváncsi, hogy manapság hol lehet a régi értelembe véve 'egészségesen' ismerkedni? Mert nem tehetek róla, de nekem ez a tinder és társai nagyon nem pálya. Nem kommunikatívak a 'partnerek' találkozni meg pláne egyik sem akar. 40+F
A tipikus "mű" nőkön jobban megakad a pasik szeme. Értem ezalatt azokat a nőket, akiknek a következőből néhány, vagy mind megvan - mű mellük van/egyéb plasztikai beavatkozáson estek át (ami természetes nem egészségügyi indokkal volt, csupán esztétikai) - műszempilla,...
Mert jelenleg abban a korba léptem és olyan státuszban vagyok (26/tartós diplomás munkanélküli és egyre gyengébb testalkat), ami miatt még a korábbinál is távolabbinak látszik egy barátnő esélye. Miközben másoknak annyira természetes, hogy vagy egyik kapcsolatból a...
Kb. a hatodik lány utasít el úgy, hogy nem utasít el. Veszem a bátorságot, odaállok elé, megmondom őszintén, hogy szívesen megismerném és randizzunk egyet, erre igent mond, majd valahogy sosem fog ráérni. Miért csinálja egy csomó lány ezt? Miért nem lehet ugyanolyan...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!