Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig minden férfi átvert akit szerettem, hogyan hihetnék újra az őszinte szerelemben? 24/l
Fordíts: most te verd át őket:
Vannak ilyen kategóriás csávók, akiknél ez boritékolva van. Ettől még nem minden férfi szemét. Másrészt fordítva is sok ilyen van, amikor a nő a hűtlen.
Kívánom neked, hogy találd meg azt, akiben nem csalódsz. Van egy lányismerősöm, kb évekig küszködött, ismerkedett... és most évek után találkozott olyan sráccal, aki tényleg szereti, és nagyon jól megvannak... már össze is költöztek. De évekig viszont a folyamatos csalódás volt a tapasztalata.
tehát gyökerekkel kezdesz folyamatosan, és nem egy komoly, értelmes férfival, aki megbecsülne.
Pedig elég sok ilyen férfi van, csak ki kell nyitni a szemed. Lehet nem a legjóképűbb, izmos, gazdagok között lesz, de létezik elég sok.
Én anno volt egy lánybarátom, aki ugyanezt csinálta. A válasz az volt, hogy de hát neki ő tetszik. Mondtam neki, rendben. De már az első jelekből úgy, hogy nem is láttam a srác viselkedését, megmondtam hogy sírni fog a végén elég hamar... annyit kértem csak tőle, hogy írja le miket csinál a srác. Az elején befűzte, egy ideig jó volt, aztán a srác megunta a lányt, és meg is csalta.
Kiderült, és a lány sírt sokáig. Én pedig előre figyelmeztettem, hogy ez lesz a vége. Vannak nagyon egyértelmű jelek és viselkedések, amikből annyira könnyű látni mi a valódi célja a másiknak...
Nem is kell hinni.
Miert akarnál hinni a semmire?
Ha vki kivált bizalmat ismered, akkor rájössz, h bizhatsz e benne vagy nem.
De légből akarsz csak úgy hinni csak ugy bárkinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!