Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a férjem megráncigál néha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjem megráncigál néha veszekedés közben azt meddig tűrnétek?

Figyelt kérdés

Van kettő kicsi.

Én költöztem hozzá,az ország nyugati felében élünk,román határ közeléből jöttem ide.

Így visszamenni sem szeretnék,itt jó munkám van.

2023. márc. 10. 14:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Semeddig 🥴
2023. márc. 10. 14:33
 2/17 anonim ***** válasza:
77%
Gyermekveszélyeztetés ezt kátniuk. Húzz el onnan vagy remelem vki feljelent a csaladvedelemnél.
2023. márc. 10. 14:35
 3/17 anonim ***** válasza:
82%
Ha a férjed megráncigálna,kikaparnám a szemét.DD
2023. márc. 10. 14:37
 4/17 anonim ***** válasza:
76%
Vagy felveszed vele szemben a kesztyűt és nem hagyod magadat, vagy elhagyod, mert folytatni fogja.
2023. márc. 10. 14:41
 5/17 NTBS ***** válasza:
93%
Ne engedd.
2023. márc. 10. 15:03
 6/17 anonim ***** válasza:
28%
Egy igazi férfi 🥰🥰🥰😍😍
2023. márc. 10. 15:09
 7/17 anonim ***** válasza:
85%

"az ország nyugati felén élünk, a román határ közeléből jöttem, jó munkám van, visszamenni se szeretnék".

Szerintem ez egy incellkérdés, ami azt sugallja, hogy a nők az anyagi jólétért simán eltűrik a bántalmazást = az aranyásók megérdemlik a verést népszerű incellelméletet promózza.

Ha tényleg nő lennél tudnád, hogy nem kötelező visszamenni a román határ közelébe, az ország nyugati felén is válthatsz egy albérletet és fizetheted a jó munkádból meg a gyerektartásból.

2023. márc. 10. 15:10
 8/17 anonim ***** válasza:
21%
Tőlem téged addig ráncigál, ameddig akar. Nekem meg nincs és soha nem is lesz ilyen férjem. Szóval akkor most melyik a kérdés?
2023. márc. 10. 15:27
 9/17 anonim ***** válasza:
13%
Na és miért rángat? Gondolom adsz rá okot. Pia? Kanok? Szórod a lóvét? ...
2023. márc. 10. 15:30
 10/17 anonim ***** válasza:
79%
A 9-es a kérdező, a trollválasza pedig bizonyítja, hogy ez egy incellkérdés, ami végig a nők ócsárlására futott kim
2023. márc. 10. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!