Puncs.hu megszűnt?

Figyelt kérdés
Elég kihaltnak tűnik. Nem nagyon vannak aktív nők.
2024. aug. 23. 11:26
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Nem szűnt meg, csak nincs nő akit érdekel. Normális társkeresőn is alig van ténylegesen aktív női tag. A puncs meg ugye nem átlagos kereső. Szexre bárhol talál egy nő madarat, nem kell hozzá online keresgélni.
2024. aug. 23. 12:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Jo de ott nem fizetnek neki havonta fix osszeget vagy akar alkalmankent.
2024. aug. 23. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Jó de arra meg ott az onlyfans és a rosszlányok. Egyébként a puncs nem kizárólag fizetős nőkkel volt tele
2024. aug. 23. 20:28
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
Biztos nem szűnt meg, mert nekem még mindig levonja a havi 2490 forintot🤣Nekem most volt pár hónapig támogatóm, annak vége lett, most fogok újra felnézni az oldalra. És biztos nem én vagyok az egyetlen ilyen nő…
2024. aug. 26. 18:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Én elég hamar végiglapoztam de csak nagyon régen aktív felhasználók vannak és nagyon kevés. Elég sok az öreg is.
2024. aug. 26. 18:52
 6/7 anonim ***** válasza:
77%
" Társkeresési problémák" Miért szűnt meg a puncs, hát ez nagyon jó 😂😂😂
2024. aug. 27. 17:59
 7/7 anonim ***** válasza:
69%
Mit jelent neked az hogy " öreg nő "?
márc. 27. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Vonzódom a nőkhöz, de nem akarok többet. Hogyan lehet teljesen megszüntetni a vonzalmat a másik nem felé?

Többször csalódtam, megcsaltak, csak a pénzemért voltak velem többször is. Szeretni szinte nem szeretett senki. Mivel nem vagyok vonzó. Úgyhogy elegem lett, nem szeretnék többet vonzódni a nőkhöz. Hogyan lehet ezt elérni?

Ki lehet mondani hogy az átlagos férfiaknak vagyis a férfiak többségének megszűnt az internetes ismerkedés lehetősége és ha társat akarnak, akkor...

Jóformán internetes oldalakon már teljesen felesleges átlagos férfinak felmenni mert abszolút nem írtak már vissza, Tinder nekünk teljesen halott már.... A nőknek lényegében elegük lett az internetes ismerkedésből

Igaz,hogy megszűnt a facebook társkeresője?

Nem jön be a telómon,pedig régebben megvolt.Egy telefon boltos srác azt mondta,hogy egyenlőre megszűnt ,mert valami szabályt megsértettek vele.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!