Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Azért még mindig a férfi kezdeményez, tehát egy nő annyit tehet, hogy várja, hogy valaki kezdeményezzen nála."
Helló, XIX. századi asszonyság, nem szóltak még, hogy 2025-öt írunk?
Amúgy a nőnek több a választási lehetősége, de nehezebb a sok opció közül kiválasztani a jót. Egyik félnek sem könnyű.

Egy SZÉP nőnek igen.
Én ronda vagyok, lassan 1 éve lett egy új, elég szép nőismerősöm, már-már barátnak mondható. Na, őt tényleg lépten-nyomon megtalálják, és azért nem csak a... khm... legalsó kategória. Tescos vásárlás, kutyasétáltatás, bárhová kidugja az orrát otthonról, már nézegetik, szemeznek (próbálnak) vele, megszólítják, de pl. fb-n is írogatnak neki. Ehhez képest én levegő vagyok, max. addig néznek rám/foglalkoznak velem, amíg kikerülnek, hogy nekem ne jöjjenek. Proaktívnak sem "szabad" lennem, mert tőlem nem olyan, mint egy szép nőtől lenne...

Igen. De ha még ezer évig siránkozol rajta, holtad napjáig, ez akkor is így lesz.
Egyszerűen, fogadd el, hogy ilyen a világ, több a férfi, kevés a nő, a nőknek könnyebb. Ahogy az angolok mondanák, get along with it.
Magadnak teszel szívességet vele ha megbékélsz ezzel.

Ismerkedni igen.
Párt találni viszont ugyanolyan szívás.

Ha komoly kapcsolatot/ társat keres sajnos egyáltalán nem könnyebb. Sőt..
26/ N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!