Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nőnek ezerszer könnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek ezerszer könnyebb ismerkedni, mint egy férfinek?

Figyelt kérdés

ápr. 4. 14:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/95 anonim ***** válasza:
44%
Semmivel sem konyebb
ápr. 4. 14:15
 2/95 anonim ***** válasza:
61%
Már hogy lenne könnyebb? Azért még mindig a férfi kezdeményez, tehát egy nő annyit tehet, hogy várja, hogy valaki kezdeményezzen nála. A férfinél van az ismerkedés lehetősége.
ápr. 4. 14:19
 3/95 anonim ***** válasza:
50%

"Azért még mindig a férfi kezdeményez, tehát egy nő annyit tehet, hogy várja, hogy valaki kezdeményezzen nála."

Helló, XIX. századi asszonyság, nem szóltak még, hogy 2025-öt írunk?

Amúgy a nőnek több a választási lehetősége, de nehezebb a sok opció közül kiválasztani a jót. Egyik félnek sem könnyű.

ápr. 4. 14:20
 4/95 anonim ***** válasza:
55%
Nem.
ápr. 4. 14:31
 5/95 anonim ***** válasza:
57%
Csak 900-szor.
ápr. 4. 14:31
 6/95 N.E.R.D. ***** válasza:
60%
Ha szép akkor igen. Ha viszont csúnya, akkor ugyanolyan, mint a férfiaknak.
ápr. 4. 14:35
 7/95 anonim ***** válasza:
78%

Egy SZÉP nőnek igen.

Én ronda vagyok, lassan 1 éve lett egy új, elég szép nőismerősöm, már-már barátnak mondható. Na, őt tényleg lépten-nyomon megtalálják, és azért nem csak a... khm... legalsó kategória. Tescos vásárlás, kutyasétáltatás, bárhová kidugja az orrát otthonról, már nézegetik, szemeznek (próbálnak) vele, megszólítják, de pl. fb-n is írogatnak neki. Ehhez képest én levegő vagyok, max. addig néznek rám/foglalkoznak velem, amíg kikerülnek, hogy nekem ne jöjjenek. Proaktívnak sem "szabad" lennem, mert tőlem nem olyan, mint egy szép nőtől lenne...

ápr. 4. 14:40
 8/95 anonim ***** válasza:
18%

Igen. De ha még ezer évig siránkozol rajta, holtad napjáig, ez akkor is így lesz.

Egyszerűen, fogadd el, hogy ilyen a világ, több a férfi, kevés a nő, a nőknek könnyebb. Ahogy az angolok mondanák, get along with it.

Magadnak teszel szívességet vele ha megbékélsz ezzel.

ápr. 4. 14:57
 9/95 anonim ***** válasza:
59%

Ismerkedni igen.

Párt találni viszont ugyanolyan szívás.

ápr. 4. 15:12
 10/95 anonim ***** válasza:
67%

Ha komoly kapcsolatot/ társat keres sajnos egyáltalán nem könnyebb. Sőt..

26/ N

ápr. 4. 15:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!