Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nőnek ezerszer könnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek ezerszer könnyebb ismerkedni, mint egy férfinek?

Figyelt kérdés

ápr. 4. 14:14
 71/95 Barito ***** válasza:
48%

70: "....egy férfival, akire mind anyagilag mind egyéb szempontból lehet számítani..."

KAMU! Ha nem jóképű a fickó, megy a levesbe, hiába teljesítené a fent leírtakat.

máj. 10. 16:37
 72/95 anonim ***** válasza:
Hogy mennyire nehéz ismerkedni, az nem csupán azon múlik, milyen nemű vagy, inkább az okok másak mindkét oldalon. Attól is függ, milyen a külsőd, a személyiséged, mennyi lehetőséged van, na meg az élethelyzet is befolyásoló lehet. Én pl. már szinte biztos egyedül kell maradjak. Vak, özvegy, gyerekes nőként se lehetőség, se potenciális jelölt. Aki szintén fogyatékkal él, annak a gyerek akadály, akinek meg gyereke van, annak meg a fogyatékosságom. Hehe!
máj. 10. 16:51
 73/95 A kérdező kommentje:
#72 Ha vak vagy, akkor hogy tudsz írni?
máj. 10. 17:43
 74/95 anonim ***** válasza:
100%
A gépre képernyőolvasó program van telepítve, tehát olvas minden szöveget, egyébként tanultam gyors és gépírást, tehát tudom, melyik betű hol van a billentyűzeten.
máj. 10. 17:53
 75/95 anonim ***** válasza:
100%
Hàt én bele mentem volna 74 de messze élünk és én 30 vagyok te meg 40 körül. De pl én bele mentem volna.
máj. 11. 08:26
 76/95 A kérdező kommentje:
1 férfitól elvárják hogy legyen kocsija, 1 nőnél az sem baj ha semmije nincs
máj. 14. 09:27
 77/95 A kérdező kommentje:
#64 A nők nem a szexre mennek hanem a pénzre, 1 leszázalékolt férfinek esélye sincs, rehabos helyen csak minimálbért adnak
máj. 14. 09:34
 78/95 anonim ***** válasza:
33%
Nem konnyebb, alapbol a ferfi kezdemenyez nagy tobbsegbe, szoval nagyjabol a ferfin mulik. Plusz a noknek nehezebb mert szebbnel szebb nok vannak, eleg nagy a konkurencia, megy a verseny ki nezzen ki jobban, ferfiaknal ilyen nincs.
máj. 17. 18:20
 79/95 Barito ***** válasza:

78: "Nem konnyebb, alapbol a ferfi kezdemenyez"

Pont ezért könnyebb!!!!

Sokkal könnyebb úgy állást "keresni", hogy engem hívogatnak a cégek, hogy dolgozzak náluk.

máj. 17. 18:35
 80/95 Barito ***** válasza:

78: "szoval nagyjabol a ferfin mulik"

Nagyon kifacsart a gondolkodásod. Akkor múlik a férfin, ha a nő kezdeményez nála.

Mindig azon múlik AKINÉL kezdeményeztek. S mivel a férfiak kezdeményeznek leginkább, ezt te is elismerted, így a nőkön múlik a dolog, EZÉRT sokkal könnyebb nekik.

máj. 17. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!