Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok férfi miért szenved,...

Sok férfi miért szenved, kínlódik internetes társkereséssel ki akar magával ba****?

Figyelt kérdés
Szerintem az internetes társkeresés hihetetlen nehezített pálya egyszerűen tényleg egy átlagos férfi max extrém elhízott nagyon csúnya igénytelen nővvel tud összejönni, minden nőre több 100 levél jut, internetes társkeresés tényleg egy hatalmas zsákutca és a rengeteg férfi ebbe a zsákutcába megy bele....
2025. szept. 30. 14:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
24%

"Szerintem az internetes társkeresés hihetetlen nehezített pálya"

Való életbe is ugyanez van. Odamész a nőhöz ugyanúgy undorodni fog.

2025. szept. 30. 14:56
 2/17 A kérdező kommentje:
1. Egyáltalán nem igaz múltkor voltam egy ilyen rendezvényen ilyen kirándulós ismerkedős rendezvényen több nő volt mint férfi és tök jól nyitottak voltak a nők
2025. szept. 30. 14:58
 3/17 Noren1989 ***** válasza:
85%

Ha az itteni síró picsogókra gondolsz, kettős a motivàció:

1, kéne a punci, minimàl efforttal

2, bebizonyítjàk, h minden nő gonosz a tàrskeresőkön és a vilàg minden nője őket bàntja - puszta létezésükkel.

Am én sem tudom, minek vannak ott, én speciel nem megyek olyan helyekre, ahol nem érzem jól magam, vagy nincsenek pozitív élményeim.

2025. szept. 30. 15:00
 4/17 anonim ***** válasza:
6%

"több nő volt mint férfi és tök jól nyitottak voltak a nők"

Te honnan tudod ezt, felmentél a lakásukra és láttad hogy megdugták a csajokat?

2025. szept. 30. 15:05
 5/17 anonim ***** válasza:
95%
Mert nincs szociális élete, nem mozdul ki a komfortzónájából, élőben kezdeményezni meg több erőfeszítést is igényel.
2025. szept. 30. 15:06
 6/17 anonim ***** válasza:
68%

Én alapból nem értem, hogy van ennyi balfék pasi, de tényleg.

Ha látom a volt osztálytársaim profilját, akármelyik iskolából, szinte mind házas, családot alapított, gyerekeik vannak, de ahol nem, ott is minimum azért kapcsolata van.

Ismeretségi körben is csak a 40 évesen is mamahotelező, tartós munkanélküli van magába…

Szóval lövésem sincs, mi ez a rengeteg 30-40 évesen nőt nem látott gyűlölködő, komplett ellenkező nemet hibáztató szerencsecsomag…

2025. szept. 30. 15:09
 7/17 anonim ***** válasza:
12%

"Am én sem tudom, minek vannak ott, én speciel nem megyek olyan helyekre, ahol nem érzem jól magam, vagy nincsenek pozitív élményeim."

Noren, ne kamuzz, múltkor írtad valamelyik kérdés alatt, hogy Tinderről nem nagyon vannak randijaid, hanem az eddigi nőidet ezen az oldalon ismerted meg. Másik kérdés alatt azt írtad, hogy használod a Tindert. Szóval rád pont igaz az, hogy olyan helyen vagy (Tinder), ahonnan nincsenek pozitív élményeid.

2025. szept. 30. 15:10
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Eloben valojaban konnyebb mar mint neten.. regen forditva volt..

Ez az ismerkedes resze.

Mi tortenik neten? Nincs valodi kemia nem erzitek egymast, nem latjatok a masik gesztusait, nincsennek non verbalis jelek amik a tobbseget teszik ki a tetszesnek.. lehet eloben rondabb az akivel beszelgetsz , koverebb vagy vekonyabb, nagyobb a feje , stb.. tehat az internetes ismerkedes inkabb sokszor egy amitas mert hiaba van kep es jok a beszelgetesek az nem a valosag..

2025. szept. 30. 15:36
 9/17 anonim ***** válasza:
51%
Az internet növeli az esélyt hogy találj valakit.
2025. szept. 30. 15:51
 10/17 Noren1989 ***** válasza:
100%
#7, leírtam, h kiverem a tinderes nőkre, igen. Hasznàlni hasznàlom, lehet nem arra, amire szerinted kellene 🥲🤫. Nem làtom az àltalad feltàrt soros-szàlat a történetben.
2025. szept. 30. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ha nem számít a magasság, akkor miért csinálnak hülyét az alacsony férfiakból szerte az interneten?

Ez csak egy példa, youtube-on rengeteg hasonló videó van.Normális ez? Komolyan kérdezem.

Azért _bukott_ meg az internetes társkeresés (nem FB-on random jelölgetés - fölösleges, mivel úgysem ad engedélyt már senki - hanem társkereső...

Plusz: Kamu regisztrációk, ahol szebbnél-szebb egyképes kamuregeket hoznak létre a portál alkotói, hogy ezzel bevonzzák a férfiakat, egyedül csupán a célból, hogy havi előfizetésre ösztönözzék őket?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!