Milyen a konkurencia az internetes társkeresésnél valóban ha normális értékrendű átlagos férfi vagyok aki humoros és jól tud kommunikálni akkor nyert ügyem van mert az interneten buta csak szexelni akaró kanokkal van tele?

válasza:

válasza:Lehet feltűnt, de az első szűrő a társkeriken a külső.
B-szhatod az értékrendjeidet, ha már a külsőn megbuksz.
Tudod, én is remek szerető vagyok, csak ha nem jutok el a dugásig.....................
Lehet feltűnt, de az első szűrő a társkeriken a külső.
De hiába jó a külső ha nem lehet vele beszélgetni

válasza:Akkor visszakérdezek, ha az axiómákkal is gond van:
"Milyen sikereid voltak, az értékrendedet villogtatva?"

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Elsőre azt gondolnám, hogy ők úgyis annyi figyelmet kapnak és minden ujjukra tíz férfi jut, hogy nincs értelme beállni a sorba. Viszont olyant is hallottam, hogy a legtöbben csak nézik őket a távolból vagy úgy mondanak valami jópofaságból, de érdemben, normális...
A legtöbben úgy viselkednek, hogy hiába találnak valakit, aki megfelel az igényeiknek, folytatják a társkeresést, hátha horgukra akad egy még jobb jelölt. Ennek az szokott lenni az eredménye, hogy végül senkire sem tudnak igazán odafigyelni, így aztán jönnek...
Aki nem tudja mi a FaceApp: képmanipulátor, amivel legeneráltam, hogy néznék ki nőként és azt töltöttem fel képként. Eredmény? Első félóra 68 kedvelés és 3 kedvencnek jelölés. 😄 A vicc, hogy nőként sem vagyok egy nagy eresztés ennek ellenére ilyen könnyen lehet ennyi...
A turizmus már bedőlt, viszont rengeteg ingatlan épült azért hogy legyen hol elszállásolni a tömegturistákat. Mivel ezekre az ingatlanokra már befagyott a kereslet így nem fog több épülni belőlük, így az építőipar is be fog halni 1-2 éven belül. Ez gazdasági...
Minden tele van nőkkel, alig találni férfit úgy egyáltalán, nemhogy még normálisat és külső terén is átlagosat. Az a néhány férfi, akit látni, elhízott 50-es és kigyúrt menőcsávó az alkalmi műnőjével.😩 Látni cuki átlagos párokat is. De hol vannak az egyedülálló...
Gondolom a legtöbben egyetértenek abban, hogy egy bizonyos kor alatt egy átlagos nőre is egy masszív mennyiségű férfi nyomul. Épp ezért a férfiaknak, ha fiatal nőt akarnak, akkor masszív konkurenciával kell felvenniük a kesztyűt. Viszont egy bizonyos kor fölött, ha a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!