Milyen a konkurencia az internetes társkeresésnél valóban ha normális értékrendű átlagos férfi vagyok aki humoros és jól tud kommunikálni akkor nyert ügyem van mert az interneten buta csak szexelni akaró kanokkal van tele?

Figyelt kérdés
2024. júl. 4. 16:17
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Ha itt kell érdeklődni akkor nincs esélyed nyilván.
2024. júl. 4. 16:19
 2/8 Noren1989 ***** válasza:
67%

Lehet feltűnt, de az első szűrő a társkeriken a külső.

B-szhatod az értékrendjeidet, ha már a külsőn megbuksz.

Tudod, én is remek szerető vagyok, csak ha nem jutok el a dugásig.....................

2024. júl. 4. 16:20
 3/8 A kérdező kommentje:

Lehet feltűnt, de az első szűrő a társkeriken a külső.

De hiába jó a külső ha nem lehet vele beszélgetni

2024. júl. 4. 16:22
 4/8 anonim ***** válasza:
23%
De lehet vele talán jót dugni.
2024. júl. 4. 16:23
 5/8 Noren1989 ***** válasza:
79%

Akkor visszakérdezek, ha az axiómákkal is gond van:

"Milyen sikereid voltak, az értékrendedet villogtatva?"

2024. júl. 4. 16:27
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Nyert ügy nem létezik. Kiváltképp, ha nőkről van szó. 😂
2024. júl. 4. 16:52
 7/8 anonim ***** válasza:
74%
Mit jelent a normális értékrendű és az átlagos?
2024. júl. 4. 18:25
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
Hány csajod volt eddig normális értékrendű átlagos férfiként, aki humoros és jól tud kommunikálni?
2025. ápr. 9. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

A szép nőknél tényleg nem próbálkoznak olyan sokan, mint elsőre gondolnánk?

Elsőre azt gondolnám, hogy ők úgyis annyi figyelmet kapnak és minden ujjukra tíz férfi jut, hogy nincs értelme beállni a sorba. Viszont olyant is hallottam, hogy a legtöbben csak nézik őket a távolból vagy úgy mondanak valami jópofaságból, de érdemben, normális...

Léteznek még olyan emberek, akik az első ígéretes jelölt megtalálását követően abbahagyják a társkeresést?

A legtöbben úgy viselkednek, hogy hiába találnak valakit, aki megfelel az igényeiknek, folytatják a társkeresést, hátha horgukra akad egy még jobb jelölt. Ennek az szokott lenni az eredménye, hogy végül senkire sem tudnak igazán odafigyelni, így aztán jönnek...

Miért van az, hogy Badoo-n a FaceApp-os képemmel az első fél órában több mint 68 pasi kedvelt? Tényleg ekkora nagy a konkurencia?

Aki nem tudja mi a FaceApp: képmanipulátor, amivel legeneráltam, hogy néznék ki nőként és azt töltöttem fel képként. Eredmény? Első félóra 68 kedvelés és 3 kedvencnek jelölés. 😄 A vicc, hogy nőként sem vagyok egy nagy eresztés ennek ellenére ilyen könnyen lehet ennyi...

Örültök neki, hogy hamarosan az építőipar is bedől és az ukrán férfiak is mehetnek haza Ukrajnába, így még kevesebb férfi konkurencia lesz?

A turizmus már bedőlt, viszont rengeteg ingatlan épült azért hogy legyen hol elszállásolni a tömegturistákat. Mivel ezekre az ingatlanokra már befagyott a kereslet így nem fog több épülni belőlük, így az építőipar is be fog halni 1-2 éven belül. Ez gazdasági...

Ronda, tapasztalatlan nőként hol találhatnék normális férfit, ha nőtöbblet van és nagy a konkurencia?

Minden tele van nőkkel, alig találni férfit úgy egyáltalán, nemhogy még normálisat és külső terén is átlagosat. Az a néhány férfi, akit látni, elhízott 50-es és kigyúrt menőcsávó az alkalmi műnőjével.😩 Látni cuki átlagos párokat is. De hol vannak az egyedülálló...

A nőknek a kor a legnagyobb ellenségük, a férfiaknak pedig a konkurencia a társkeresésben?

Gondolom a legtöbben egyetértenek abban, hogy egy bizonyos kor alatt egy átlagos nőre is egy masszív mennyiségű férfi nyomul. Épp ezért a férfiaknak, ha fiatal nőt akarnak, akkor masszív konkurenciával kell felvenniük a kesztyűt. Viszont egy bizonyos kor fölött, ha a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!