Mennyire lehetek pasiként kiégve az internetes társkereséstől, ha már ahhoz sincs kedvem belépni a Tinderre, hogy a Tinder Platinum előfizetésemhez járó havi 1 ingyenes fél órás kiemelést és a heti 3 szuperlájkot elhasználjam? Más férfi is érez így?
A fél órás kiemelés alatt úgysem jönne like, esetleg valami brutálisan túlsúlyos nőtől. Vagy még olyantól sem.
Ha esetleg matchem lesz valakivel, úgysem ír vissza a csaj. Ha esetleg visszaír, akkor csak pár szóban válaszolgat, sohasem kérdez, totál nem érdeklem. Ha gyorsan felhozom, hogy találkozhatnánk, akkor meg az a baj, hogy ahhoz még szinte semennyit sem beszélgettünk. De hát jóember! Én kérdezgettem, szerettem volna beszélgetni, de te 0 erőfeszítést tettél a beszélgetésbe, egyszer sem kérdeztél tőlem semmit, így hogy haladt volna a beszélgetésünk?
Értem, hogy biztos van még egy csomó párja a Tinderen és már 9999+ ember belájkolta itt Budapesten, de akkor miért húzott engem jobbra, ha tudta előre, hogy úgyis full le fog tojni, mert csak a párjai közül a legeslegjobban kinéző pasikkal akar beszélgetni?

válasza:Ne ezt a kérdezgetést csináld, mert ez meg a másiknak olyan, hogy már ezerszer leírta a válaszokat és ebben van kiégve. Mesélj pl magadról, vagy valami ami nem ugyanaz, amit mindenki mond kérdez.
De amúgy szerintem a Tindernek nem érdeke, hogy párt találj, mert akkor lemondod az előfizut.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ismerősöm egyszer szórakozásból megvette és utána a play áruházon kerestül vissza is tudta mondani.. viszont én a tinderen belül vettem meg így a play áruház nem írja hogy lenne előfizetésem a tinderen belül meg nem találom. Hogyan tudom lemondani?
1 nap alatt 9db nem transzi matchem volt úgy, hogy mindenkit jobbra húztam. Ha elkezdeném tolni a pénzt a Tinderbe, szerintetek lenne esélyem?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!