Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért szólják le a nettó...

Miért szólják le a nettó vagyonos kérdéseket, mikor tudományosan mérhető a jelentősége a kapcsolatokban?

Figyelt kérdés

Szeretik itt főleg a nők úgy beállítani, hogy nem ez a döntő meg stb. aztán mindig kibújik a szög a zsákból, hogy valójában nem számít a pénz, a lényeg, hogy sok legyen.

A többség tényleg ennyire lusta, hogy még ezt sem akarja kikalkulálni, de párkapcsolatot akar?

Vagy ennyire nárcisztikus, hogy nehogy megsértse az ő tökéletes egóját, az önzetlen lelkivilágát annak árnyéka, hogy nem csak pénzből él (túlél, alapszükségletek) az ember, de abból szórakozik, oldja meg a mindennapi kényelmét és eszközöl minden jövőbéli beruházást és tervet az életében?

Régen legalább őszintén bevallották az emberek, hogy miről szól a házasság, párkapcsolat, most meg mintha szándékosan nem akarnák kimondani a kényes témákat, kerülgetik a forró kását, belekapaszkodnak apróságokba és a végtelenségig puhatolják a másikat, hogy feltérképezzék az anyagi helyzetét, de minden ilyen felesleges és mindkét fél számára értelmetlen kör meg lenne spórolva, ha nyíltan és őszintén lefektetnék az egymás iránti elvárásokat a felek.

máj. 16. 09:47
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
55%

" hogy nem ez a döntő meg stb. " Meg is valaszoltad. Ne legyunk mar kepmutatoak, ha lehet valasztani egy zsakfalu omladozo haza es mondjuk egy varosi normalis lakas kozott TE sem az elobbit fogod valasztani, de onmagaban keves. Sok mindennek passzolnia kell meg mellette.

"Régen legalább őszintén bevallották az emberek," Ne hasonlitsuk mar kerlek a feudalizmus "parkeresesi" szokasait a maihoz. Valtoznak az igenyek, a lehetosegek es igen a tavolsag is "megszunt" ezert mar NEM kell beerni Sanyival az alkoholista munkanelkulivel, mert nincs mas.

Azert ezt meg is fordithatnad, hogy miert van meg mindig sok ember fejeben a regi csalad modell, mikozben a nok is dolgoznak pl.?

máj. 16. 09:53
 2/25 anonim ***** válasza:
43%
Teljesen igazad van!👏 Sajnos hazudnak az emberek, még Önmaguknak is! Tévedés! A nyílt, egyenes kommunikáció sokkal célravezetőbb, hatékonyabb! 36/N
máj. 16. 09:54
 3/25 anonim ***** válasza:
57%

A pénz fontos, a hasonló qnyagi helyzet fontos (a legtöbb embernek, de az se igaz, hogy mindenkinek). Ezek tények. Szerintem is sokkal egyszerűbb lenne nyílt lapokkal játszani, de ez ezen a ponton kettè válik szerintem. Az, hogy a valóságban egy randin te, én, vagy más nyílt lapokkal dolgozik-e, nem függ össze azzal, hogy itt, vagy más online fórumon ki, mit ír le a témával kapcsolatban. Itt nagyon sokan megfordulnak, sokan le is írják, hogy fontos az anyagi helyzet, mások, akik azt írják nem az, lehet tényleg nem tartják annyira fontosnak. Élőben is ismerek ilyet, ahol a pasi lényegesen gyengébben keres, olyat is láttam, ahol rendben volt, hogy munkanèlküli majdnem egy évig, mert "nem talál megfelelő munkát". Szóval, sok opció van, de a legtisztább az lenne, ha a randin ez szóbajön valamiképp, akkor őszintèk lennének a felek. Ha nem jön szóba, akkor a feleknek ez nem annyira lényeges.

Ami miatt nettó fszság itt kérdezgetni, hogy egyrészt nem egységes, hogy kinek, hol a határ (van, aki szerint 300 már jó fizetés én ennek közel a duplájàt keresem, nekem sovány lenne pl.), másrészt nem úgy működik, hogy megkeresel 300 nettót az kevés, 310 már bugyilecsúszós. Függ attól hol, hogyan élsz, milyen életszínvonalat tartasz fenn és persze az is, mindezt hogyan, mennyiből. Ugyanúgy nem jönnék össze azzal a férfivel, aki 600 ezret keres, de kuporgat és otthon lakik "mert az olcsó", vagy étterembe sose megy "mert az drága", mint valakivel, aki eleve anyagilag nem teheti meg, hogy külön éljen, vagy kajátrendeljen/étterembe járjon.

Ez sokkal összetettebb annál, mint, hogy x szám meg van pipa mehet a kapcsolat. Így viszont semmi értelme ezeknek a nettós kérdéseknek és erre tizenx év alatt, mióta ezeket írogatjàk akár rá is jöhettek volna, ha nem sima trollkodás.

máj. 16. 10:02
 4/25 Kv-An ***** válasza:
62%

Miért? Mert emberi tulajdonság leszólni ami nem "én" vagyok, legalábbis egy bizonyos értelmi szinten.

Tudományosan mérhető? Hol, hogyan?

Ugyanis van akiket a pénz érdekel, ők üzleti kapcsolatot kötnek, házassági szerződést írnak, mérik ki mennyit költ, szerez, stb....

És van akik érzelmeik szerint választanak. Ők nem centiznek a pénzen csak csinálják a dolgukat.An

máj. 16. 10:09
 5/25 anonim ***** válasza:
58%

Nem számít, nekem van elég pénzem kettőnkre, akár családra is. Házasságban eltartanám a férfjem, ha ez a kedvező a családnak.

Párom amúgy szintén jól keres, kb ugyanannyit, mint én, ami az ideális számomra. Amikor megismerkedtünk nem volt munkája, koliban lakott.

máj. 16. 11:19
 6/25 anonim ***** válasza:
70%

Mert a MAGYAR egy álszent irigy nép sajnos.

Meg mindenkinek számít a PÉNZ, én is azt mondom PÉNZ + EGÉSZSÉG legyen a többit megvesszük.

A szerelmet is pedig mert akkor lesz szerelmes a csaj ha a pénzt elő tudjuk teremteni.

Ez mindig igaz, csak nem jut minden csajnak High Value Man, csak a csinos felső polcos nőnek jut a maradéknak meg le kell adnia igényeit kompromisszumok veszekedés a pali csesztetése marad.

máj. 16. 12:17
 7/25 Kv-An ***** válasza:
59%

6 "A szerelmet is pedig mert akkor lesz szerelmes a csaj ha a pénzt elő tudjuk teremteni."

Ez nettó fa$ság. Nyilván pénz kell az élethez. Aki akarja és van egészsége elő tudja teremteni. Még a csaj is képzeld el.An

máj. 16. 12:51
 8/25 A kérdező kommentje:

"Ugyanúgy nem jönnék össze azzal a férfivel, aki 600 ezret keres, de kuporgat és otthon lakik "mert az olcsó", vagy étterembe sose megy "mert az drága", mint valakivel, aki eleve anyagilag nem teheti meg, hogy külön éljen, vagy kajátrendeljen/étterembe járjon."

Csak az előbbi vesz egy lakást, amit kiad és öregségére örökölni is fog egyet, utóbbi meg élete végéig csóró marad. Ez, amit leírtál a te egyéni preferenciádat mutatta, hogy te a jelenben akarsz élni bármi áron, a férfi meg oldja meg, aki veled akar lenni. Ha a gatyája is rámegy a kapcsolatra, te meg úgy döntesz sok év után, hogy dobbantasz, mert már kiszerettél belőle, akkor sok évvel öregebben oldja meg, kezdje 0-ról az életét.

Mivel rengeteg férfi ezt nem gondolja végig, sőt, egyenesen kompenzál, a férfiak gazdagabbnak tűnnek, mint amilyenek valójában.

"Ez sokkal összetettebb annál, mint, hogy x szám meg van pipa mehet a kapcsolat."

Nyilvánvalóan összetettebb, de nem is ez a kérdés. Két szűrő van. Az első, vagy inkább nulladik a külső, ez akkor is szűrő, ha nem csak kizárólag szeretőt és szexuális örömszerző partnert keres a másik, hanem hosszútávra és lejjebb ad az ideáljából és nem kell a Ryan Gosling hasonmás, hanem elég egy ápolt, igényes, normál testalkatú úriember.

A következő az anyagiak és ezen belül sok minden más is van, mert hiába keres egymilliót, ha kamionozik vagy külföldre ingázik dolgozni, ugyanakkor hiába professzor, ha kevesebbet keres, mint egy árufeltöltő.

A személyiség kizárólag ezek után jöhet és azon sértődik meg a legkevésbé az ember, hogy kikosarazza az ateistát egy vallásos ember, a metálost egy mulatós zenét hallgató, az otthonülőst egy világutazó, a húsevőt a vegán és így tovább.

És a legfájdalmasabb, mikor akivel személyiségileg összeillenél és külsőre is tetszik, te nem tetszel neki viszont, vagy az anyagi szint hiánya miatt nem működhet soha a kapcsolat.

máj. 16. 13:01
 9/25 Kv-An ***** válasza:
67%

8 az utolsó sorokban van az igazság, a többi csak zavaró köd.

"tetszik, te nem tetszel neki viszont,"

Ez az amivel senki a világon nem tud mit kezdeni, ha nem vonzódsz hozzá semmiféle vagyon elmélet, vallás nem tudja megváltoztatni.

Az anyagi szint csak egy akadály. Megoldható. Már akinek, mert van aki akadályokat lát, és van aki megoldásokat.An

máj. 16. 13:29
 10/25 anonim ***** válasza:
79%

#9 ma 13:29! Teljesen igaz!🙏 Tökéletes megfogalmazás! 🙋‍♀️ 36/N

"Az anyagi szint csak egy akadály. Megoldható. Már akinek, mert van aki akadályokat lát, és van aki megoldásokat.An"

máj. 16. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Miért változik meg az ismerkedés menete mikor kiderül vagyonos vagyok?

Átlagos kép társkeresőn alig írnak akivel beszélgetek alig akar bármit csinálni.Randira már kocsival megyek egy új Audi A8 mikor meglátják látom mintha kicsetélték volna nőt. Általában szex is van első randin pedig addig még a témát is kerülte. Miérz van ez a középkorosztálynál?

60 év körüli vagyonos férfiként milyen nőkkel érdemes még kapcsolatot kezdeményezni a mai világban?

Vagyonos alatt azt értem, nyugdíjam a vállalkozásaim miatt millió fölött van.Ezek mellé aktívan részt veszek még kettő cég irányításában.feleségem 10 éve eltávozott, azóta próbálkozok ismerkedni.1 évestől pár hónapos kapcsolatok voltak, de sajnos azt vettem észre mikor...

Vagyonos emberként megéri szegényebb magyar lakta régióból (kárpátalja,erdély) nővel ismerkedni hogy háztartásbeliként velem éljen,és házi munkát csináljon?

Családom vagyonos, de így én is ebben élek.Már volt több rövidebb kapcsolatom, de a szüleim szerint is házasságra keressek nőt már. Sokat beszélgetek erről apuval, ő is azt mondta hogy a magyar nőknek amiket hall az irodában,egész magas elvárásaik vannak.Egy...

Erkölcsileg mennyire elítélhető ha 28 évesen azért vagyok egy 52 éves nővel, mert van családi háza, kocsija,és hozzám képest vagyonos?

Szeretem ezt azért hozzá kell írnom. De egyfajta pár éjszakás kapcsolatnak indult, mert akkoriban vált el, nekem nem volt barátnőm.Egyszerű borsodi gyerek voltam, a nagyvárosban.Lehet észrevette rajtam, de sportoltam és adtam magamra. Igazából idővel egymásba...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!