Hát mi ez mááááár?

Figyelt kérdés
Pasi, pasi hátán szexkapcsolatra az utóbbi időben. Mindegyik elmondja, h azért figyelt fel rám, mert kifejezetten kedves és mosolygós vagyok, de kapcsolatot amúgy egyik sem akar. Nem mintha én majd megszakadnék, h kapcsolatban legyek, de ha lenne, nem bánnám. Ahh egy normális pasi, akire lehet számítani és lehet vele tervezni. Csak álom marad. Kiégek már, hogy mostanában valahogy elég sokan érdeklődtek utánam, de komolyat egyik sem akart. De ami új, h teljesen korrekten vallották be, mit akarnak, nem volt hazudozás. Ezt viszont sokra értékelem, ez az ismerkedés terén már javulás. 👌 Talán valami változik? Talán korrektebbek leszünk végre egymással?
tegnap 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hany evesek vagytok?
tegnap 21:51
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Már én is csak azt szeretnék de házasságban élek. Remélem egyszer szabadulok.
tegnap 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Figyu, még egy pár csávón végigmész, csak meg lesz az igazi.. :DDD
tegnap 21:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon sok ilyen pasi van, ha majd évek óta tapasztalod hogy mindegyik ezt a dumát tolja..... majd 5p alatt tiltod/ ignorálod őket. SEHOVA NEM VEZET!!
tegnap 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ezt ne tekintsd javulásnak. Azért van ennyi ilyen pasi, mert egyre több az olyan nő is, aki kapható erre. Ezzel önmagában még nem lenne baj, a probléma az, hogy a női psziché és hormonendszer nem erre lett "gyártva". Amíg egy valamire való pasi minden kilométeren talál egy nőt szexkapcsolatra, addig minek tenne energiát az elköteleződésbe? A gond ott van, hogy a nők (már amelyik ilyen) maguk se tudják, hogy hosszú távon maguk alatt vágják a fát ezzel a marha modern mentalitással.

Máshonnan megközelítve: te most épp azért nem találsz pasit párkapcsolatra, mert a nők egyre nagyobb része szoktatja rá a pasikat a könnyebb, kényelmesebb megoldásra.

tegnap 22:36
 6/6 anonim ***** válasza:

"Azért van ennyi ilyen pasi, mert egyre több az olyan nő is, aki kapható erre."

Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy azért küldözgetnek f..szos képeket, mert a nők erre vevők.

Inkább azért tűnik úgy, hogy ennyi ilyen pasi van, mert vagy anyagilag nem alkalmasak egy párkapcsolatra, vagy már van házasság, gyerek, bonyolult az életük, vagy nem élték ki magukat, esetleg olyan régóta vannak egyedül és alakítottak ki egy saját kényelmes életet a saját otthonukban, hogy már rigolyásak lettek, mint egy vénember.

A nők pont, hogy nagyon nem mennek ebbe bele.

ma 02:22

További kérdések:

Hol lehetne ismerkedni kifejezetten gonosz nőkkel?

Egy kifejezetten negatív karakter vagyok. Cinikus és mizantróp. Rühellem az embereket és az emberiséget. Interneten jobban kimutatják az emberek a saját belső énjüket, főleg az ilyen névtelen és arctalan helyeken. Az életben meg mindenki álszent meg álkedves meg...

Szórakozóhelyen hogy szokás a nőket megszólítani?

Egész életemben vagy netes társkeresőkön ismerkedtem, vagy munkahelyen, iskolában, társaságban. De sosem értettem, hogy szoktak más férfiak szórakozóhelyeken lazán odamenni nőkhöz, és szóba elegyedni velük. Nekem sosem ment ez, fogalmam nem volt, mit mondjak egy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!