Hát mi ez mááááár?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem ezt ne tekintsd javulásnak. Azért van ennyi ilyen pasi, mert egyre több az olyan nő is, aki kapható erre. Ezzel önmagában még nem lenne baj, a probléma az, hogy a női psziché és hormonendszer nem erre lett "gyártva". Amíg egy valamire való pasi minden kilométeren talál egy nőt szexkapcsolatra, addig minek tenne energiát az elköteleződésbe? A gond ott van, hogy a nők (már amelyik ilyen) maguk se tudják, hogy hosszú távon maguk alatt vágják a fát ezzel a marha modern mentalitással.
Máshonnan megközelítve: te most épp azért nem találsz pasit párkapcsolatra, mert a nők egyre nagyobb része szoktatja rá a pasikat a könnyebb, kényelmesebb megoldásra.

válasza:"Azért van ennyi ilyen pasi, mert egyre több az olyan nő is, aki kapható erre."
Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy azért küldözgetnek f..szos képeket, mert a nők erre vevők.
Inkább azért tűnik úgy, hogy ennyi ilyen pasi van, mert vagy anyagilag nem alkalmasak egy párkapcsolatra, vagy már van házasság, gyerek, bonyolult az életük, vagy nem élték ki magukat, esetleg olyan régóta vannak egyedül és alakítottak ki egy saját kényelmes életet a saját otthonukban, hogy már rigolyásak lettek, mint egy vénember.
A nők pont, hogy nagyon nem mennek ebbe bele.
További kérdések:
Egy kifejezetten negatív karakter vagyok. Cinikus és mizantróp. Rühellem az embereket és az emberiséget. Interneten jobban kimutatják az emberek a saját belső énjüket, főleg az ilyen névtelen és arctalan helyeken. Az életben meg mindenki álszent meg álkedves meg...
Egész életemben vagy netes társkeresőkön ismerkedtem, vagy munkahelyen, iskolában, társaságban. De sosem értettem, hogy szoktak más férfiak szórakozóhelyeken lazán odamenni nőkhöz, és szóba elegyedni velük. Nekem sosem ment ez, fogalmam nem volt, mit mondjak egy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!