Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehetne ismerkedni kifejez...

Hol lehetne ismerkedni kifejezetten gonosz nőkkel?

Figyelt kérdés

Egy kifejezetten negatív karakter vagyok. Cinikus és mizantróp. Rühellem az embereket és az emberiséget. Interneten jobban kimutatják az emberek a saját belső énjüket, főleg az ilyen névtelen és arctalan helyeken. Az életben meg mindenki álszent meg álkedves meg ilyesmi.

Magamhoz hasonlót keresnék, aki mellett önmagam lehetnék és nem kéne végre szerepet játszanom.

ma 00:49
 1/3 anonim ***** válasza:
szerinted veled nem lenne gonosz az első adandó alkalommal, első veszekedésnél, mosolyszünetnél?
ma 01:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Ma egy kicsit görgettem a fészbukot. Kisült az agyam a sok rosszindulatú kommenttől, amiket olvastam. Görgess te is egy kicsit és válogass a legmocskosabb szájú, legrosszindulatúbb kommentelők között. Szívecskézd a kommentjeiket, válaszolj nekik és hátha kialakul valami romantikus. Én úgy tapasztaltam, hogy sem gonosz nőből, sem gonosz férfiből nincs hiány manapság.
ma 02:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Fideszes tüntetéseket javaslom. Ott bőven találsz szerintem.
ma 04:05

Kapcsolódó kérdések:

Fogyatékkal élő férfiként hol és hogyan tudok kifejezetten látássérült 18-40 év közötti nőkkel ismerkedni?

Szeretetre vágyom és arra, hogy fontos legyek, mindig ott legyek neki amikor szüksége van rám, megbecsülésre, odaadásra, ölelésekre, bújásokra, intimitásra, és hogy boldoggá tudjam tenni azzal, hogy kitartok mellette.

Hol lehet kifejezetten magas nőkkel ismerkedni?

Nyilván egyedülállóak érdekelnének.

Kifejezetten kisgyerekes anyukával hol tudok ismerkedni?

Mielőtt betegnek kiáltanak ki: egyedülálló édesapa vagyok, 43, egy hatéves kizárólagos szülője. Rendezett életű, sportos, diplomás, tehermentes lakással. Hasonló kisgyerekes párt szeretnék, de nagyon gyenge a felhozatal. Akinek sikerült, hol sikerült?

Van olyan társkereső, ahol kifejezetten domináns nőkkel lehet ismerkedni?

Most nem az ilyen szexpartner keresőkre gondolok, hanem normál párkapcsolat szinten. Ahol kifejezetten lehet olyan nőkkel ismerkedni, akik irányító típusok. Nem arról van szó, hogy alá akarnám rendelni magam bárkinek, csak szimplán úgy gondolom, hogy egy kapcsolat...

Vannak itt olyan kifejezetten kövér,extrém túlsúlyos nők,akik a testalkatuk miatt gátlásosak,nehezen ismerkednek?

Azt vettem észre,hogy az ilyen nők nehezen hiszik el,hogy van olyan férfi,aki így vonzódik hozzájuk,aki szépnek látja őket. Teljesen hihetetlen,hogy egy sportos férfi a kövér nőkhöz vonzódik?

A kifejezetten kövér nőknek mi a véleményük arról a férfiról,aki vonzónak találja őket,s ismerkedni próbál meg velük?

Azért vagyok erre kíváncsi,mert a legtöbb ember szerint az a férfi,akinek a nagyon nagy nők tetszenek nem normális,aberrált stb. Én is kaptam már sértést bőven az ízlésem miatt,pedig teljesen normális,egészséges férfinak tartom magam.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!