Hol lehetne ismerkedni kifejezetten gonosz nőkkel?
Egy kifejezetten negatív karakter vagyok. Cinikus és mizantróp. Rühellem az embereket és az emberiséget. Interneten jobban kimutatják az emberek a saját belső énjüket, főleg az ilyen névtelen és arctalan helyeken. Az életben meg mindenki álszent meg álkedves meg ilyesmi.
Magamhoz hasonlót keresnék, aki mellett önmagam lehetnék és nem kéne végre szerepet játszanom.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szeretetre vágyom és arra, hogy fontos legyek, mindig ott legyek neki amikor szüksége van rám, megbecsülésre, odaadásra, ölelésekre, bújásokra, intimitásra, és hogy boldoggá tudjam tenni azzal, hogy kitartok mellette.
Nyilván egyedülállóak érdekelnének.
Mielőtt betegnek kiáltanak ki: egyedülálló édesapa vagyok, 43, egy hatéves kizárólagos szülője. Rendezett életű, sportos, diplomás, tehermentes lakással. Hasonló kisgyerekes párt szeretnék, de nagyon gyenge a felhozatal. Akinek sikerült, hol sikerült?
Most nem az ilyen szexpartner keresőkre gondolok, hanem normál párkapcsolat szinten. Ahol kifejezetten lehet olyan nőkkel ismerkedni, akik irányító típusok. Nem arról van szó, hogy alá akarnám rendelni magam bárkinek, csak szimplán úgy gondolom, hogy egy kapcsolat...
Azt vettem észre,hogy az ilyen nők nehezen hiszik el,hogy van olyan férfi,aki így vonzódik hozzájuk,aki szépnek látja őket. Teljesen hihetetlen,hogy egy sportos férfi a kövér nőkhöz vonzódik?
Azért vagyok erre kíváncsi,mert a legtöbb ember szerint az a férfi,akinek a nagyon nagy nők tetszenek nem normális,aberrált stb. Én is kaptam már sértést bőven az ízlésem miatt,pedig teljesen normális,egészséges férfinak tartom magam.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!