Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb eséllyel lesz meleg az a férfi, akinek 25 éves koráig még nem volt szexuális kapcsolata nővel és képtelen barátnőt találni?
#7 "beleőrül a férfi a szexuális tapasztalat teljes hiányába"
Előbb őrülök bele a munkába, a pénzhiányba.. mint abba, hogy nem szexeltem.
Dehogy lesz meleg. Elmegy hivatásoshoz, ha már nagyon unja a szexnélküliséget.
A szex kategóriában rendszeresen van huszon x éves vagyok, melyik hivatásos hölgyet ajánljátok kérdés.
Plusz aki nőkkel nem tud kapcsolatot kialakítani, mert annyira gátlásos, vagy olyan elvárásai vannak az férfival sem fog tudni.
Gátlások ott is meglennének, ha pedig vannak elvárásai az is beletartozik, hogy a másik fél nő legyen.
" Plusz aki nőkkel nem tud kapcsolatot kialakítani, mert annyira gátlásos, vagy olyan elvárásai vannak az férfival sem fog tudni. "
csak irj ide erre az oldalra h kiprobalnad mar csak az oralt is pasival es ozonlenek majd a privatok. de ha novel szeretned szinte biztos h nulla uzenetet kapsz. tehat a melegek/biszex ferfiak konnyebben lazabban kommunikalnak egymassal.
amugy meg el tudom kepzelni h ha egy kanos sracnal egy bi/meleg felajanlkozik eleg csak oralra 50% h elfogadja mert vegre nem csak az van h az ot ujj marad megint arra a napra.
26 eves koromba raktam be parszor egy szingli anyukanak ( akinek volt komolytalan baratja ), majd utana megint beutott a hosszu egyedullet lol
😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!