Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiatal lányként (20+) idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányként (20+) idősebb férfihoz (35+) hogyan érdemes közeledni?

Figyelt kérdés

Úgy általában hogyan közelednek egy ilyen korú férfihoz? Elég komoly emberről van szó, de egy idő után fel tud szabadulni is. de bizonytalan vagyok. hogyan jelezhetném neki hogy tetszik nekem?

lehetőleg úgy hogy ne nézzek fiatal cs.trinek.

Nagyon jó érzés a közelében lenni, csak nem tudom hogy ő is ezt érzi-e...

2016. jún. 20. 00:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%

"nem is vagyok biztos benne hogy mit akarok, egyszerűen csak meg akarom tudni hogy tetszem-e neki"

Akkor viszont hagyd békén inkább. Semmi szükség arra, hogy ilyen kiscica karompróbálgatásokra használj egy másik érző emberi lényt csak azért, mert az egónak szüksége van arra, hogy megtudd, hogy bejönnél e neki vagy sem, aztán mikor belecsapnátok, akkor "jaj, én nem is erre gondoltam" felkiáltással kihátrálj.

2016. jún. 20. 17:32
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot de szerencsére tudok emberien bánni az emberekkel.
2016. jún. 20. 20:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Azon én se aggódnék.... 35+ embernek azért van már annyi tapasztalata, hogy ne kezdjen világmegváltásról álmodni az első apró jelre.

Nem írtad, honnan az ismeretség, ha munka, vagy egyetem, akkor nyilván találhatsz olyan ügyet, ahol kérdezheted.

Valami furfangosat gondolj ki, ami az ő érdeklődését is felkeltheti.

2016. jún. 21. 08:02
 14/15 anonim ***** válasza:
57%
De jó lehet annak a mázlista pasinak ..
2017. ápr. 14. 11:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Na összejöttetek?
2017. ápr. 30. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!