Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kapok több üzenetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kapok több üzenetet Tinderen?

Figyelt kérdés

20 éves fiatal lány vagyok egy pár napja letöltöttem a Tindert ismerkedés céljából. Én átlagosnak mondanám magamat ennek ellenére sokszor hallom vissza hogy xy-nak tetszem,szimpatikus vagyok. Szóval viszonylag szép vagyok .

De Tinderen egy érdekes jelenség alakult ki. Eddig megmondom őszintén csak a nekem tetsző jóképű fiúkat húztam jobbra. Kölcsönösen megvolt a jobbra húzás így tudnánk beszélgetni. Igenám csak eddig kb egyetlen fiú írt a 15-20-ból. Utána arra jutottam hogy átlagos fiúkat is fogok lájkolni ha szimpatikusak a képei/bemutatkozása. Na így lett kb 50 párom de üzenet még mindíg nincs.

Én lány létemre kezdeményezzek beszélgetést? Vagy várjak még? Szerintem ha egy fiúnak szimpatikus vagyok akkor ír és az már régen rossz ha a lány kezdeményez. Meg azt nem értem hogy minek lájkolnak ha utána rám se ír egy betűt sem. Valamit elrontottam?

2016. jún. 20. 18:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor most képzeld el milyen szar amikor írsz pár lánynak (ugyan úgy Tinder, elvben tetszettetek egymásnak) aztán egyik sem válaszol.
2016. jún. 20. 20:49
 12/16 anonim ***** válasza:
mielőtt letöröltem volna nekem is volt olyan 50 matchem és ebből 10 írt max
2016. jún. 20. 22:41
 13/16 anonim ***** válasza:
nekem 2 hetente van match, mindenkinek irok, 10ből 1 lett komoly...
2016. jún. 20. 23:07
 14/16 anonim ***** válasza:

Bitch please :D Szerintem a srác most nézte meg a Hanta Boy-t. Most nem a 17 éves #apuveddmegnekem ecsetkékről van szó.

Nem tudom kedves kérdező, érdekes dolog ez. Az tuti, hogy ha velem matcheltél volna akkor visszaírok. Nekem mióta újra visszaraktam még nem volt matchem, szerinted? :D Nem lettem két arc meg púp se nőtt a hátamra, maradtam ugyanaz az egyszerű 25 éves srác.

2016. jún. 21. 01:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Egyszer azt mondjátok mindig a gazdag/izmos/jóképű/magas srácok viszik el a nőket.

De ha egy ilyen ír, akkor meg egyből hazug. Most akkor léteznek ilyenek, vagy nem?

2016. jún. 21. 13:06
 16/16 anonim ***** válasza:
44%

Kedves Kérdező! Fájna egy "Szia!"-t írni egy neked tetsző fiúnak? Hihetetlen vagy. Nekem anno, mikor volt tinderem, többször is írt lány, egy egyszerű kezdéssel: "Szia! Gondoltam írok ha már összepárosított minket a tinder!" És elindult egy kölcsönösen érdeklődő beszélgetés. Találkoztunk is, bár kapcsolat más okokból nem lett belőle, de ez most mindegy. Mindezt ráadásul úgy, hogy írtam volna a lánynak, de ő egyszerűen megelőzött, bizonyára előbb látta a matchet.

Szóval kérdező kicsit tedd félre ezt a sült galambot váró hozzáállást és írj, ha valaki tetszik :)

2016. jún. 22. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!