Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok meddő fiúval?
Egy betegség kezelése miatt véglegesen meddő lettem. (nem lehet semmit tenni vele, de röviden ez a lényeg) Mással nincs probléma. Nincs gond az ismerkedéssel, de ahogy szóba hozom (nem támadok le vele senkit, csak finoman hozom fel, ha éppen olyan téma lenne), valahogy mindig vakvágányon kötök ki.
Van olyan lány, aki ismerkedne olyan fiúval, akivel ha valóban hosszú távú kapcsolat jön össze, soha nem lehet tőle gyereke? Persze örökbe is lehet fogadni, de az nem ugyan az. 24F
Így, hogy már van kettő és a világ összes CSOKjáért sem vállalnék ebből a diliből még egyet:), plusz félek apukától mint a tűztől, amikor esténként jön a bízz bennem!-es sztori ( a kicsi abból lett, hogy nem bírtam jótanul gondolkodni ), tök komolyan mondom, hogy sokkal felszabadultabban tudnék szeretkezni vele, ha nem kellene aggódnom a terhesség miatt. Most jól jönne. DE: minden vágyam volt, hogy nőként kiteljesedhessek és gyerekeket szüljek.
Sajnálom, de ezek szerint már jól vagy, ez legyen a legnagyobb problémád ezentúl az életben!
a magyar férfiak 95 százaléka impotens a sok alkoholtól, cigitől, és a nulla mozgástól, meg a szartól, amit esznek, ergo a kérdés nem túlságosan logikus
a külföldi spermabankok megtagadták már évekkel ezelőtt az innen származó cuccokat, mert használhatatlan volt többségében
"olyan donort szoktak választani aki nagy vonalakban hasonlít a leendő apukához."
igen. nagy vonalakban. kivéve abban, hogy semmi köze az egésznek az apukához.
Kedves utolsó! Ez teljesen felesleges hozzászólás volt.
Nyilván olyan választja ezt a lehetőságet, akinek nem lehet saját gyereke. Ha örökbe fogad, akkor sem lesz genetikailag az ő gyereke, de ha a spermabankot választják, akkor legalább a feleségétől lesz a gyerek.
Vagyis a nőnek nem kell lemondania a saját gyerekről, csak azért, mert a párja meddő.
Azért szoktak külsőre hasonlító donort választani, hogy ne legyen feltűnően más kinézetű, mint a szülők, például ne legyen fekete hajú, ha mindkét szülő szőke. Ugyanis sok a rosszindulatú ember, aki ha ilyet lát, alaptalanul pletykát terjeszt vagy tapintatlan cálozgatásokba kezd.
Már nem vagyok egyedülálló, nem keresek párt , de ha nem baj válaszolok.
Engem nem zavarna ez a dolog, ha párt keresnék. Az én férjemnek is vannak gondjai ilyen téren meg nekem is, mindkettőnkkel vannak problémák. Köztünk sem probléma, elfogadtuk hogy ez van, bár azt nem szeretjük ha kérdezősködnek mikor lesz gyerek. Mi nem is fogadunk örökbe, azt egyikünk sem szeretné.
Nálam nem ezen múlik egy elkötelezett kapcsolat.
Nekem meg pl. olyan a betegségem h ha teherbe is esek 90% az eséy arra, h veszélyeztetett legyek, hacsak nem érzek mindent elsöprő szerelmet, nem hiszem h vállalnám a kockázatokat. Viszont az, ha meddő vagy, és nem utasítod el h örökbe fogadjunk, nálam egyáltalán nem lenne kizáró ok, mert a gyerekeket szeretem.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!