Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megtörni a nyuszi fiúknál a jeget?
Néhány napja odamentem egy férfiismerősömhöz. Először csak flörtöltem vele, majd mivel jól nézett ki odamentem hozzá.
A baj csak az, hogy nem értette, hogy mit akarok tőle. Mondjuk elbeszélgettünk pár percig értelmes, de semleges dolgokról, de abszolút nem reagált a jelzéseimre. Észrevette(!) ugyan őket, de megmerevedett a tekintete, és máshová nézett. Na most ismerem annyira (barátokon keresztül), hogy tudjam nem meleg.
De más még nálam s jobb kinézetű hölgytársaim is kaptam már kosarat tőle.
Mi ennek az oka? És ami a legfontosabb:a z ilyen fiúknál hogy lehet megtörni a jeget?
Nálad jobb kinézetű csajok is kaptak kosarat...
NEM MINDEN a kinézet. Lehet abban a korban van már, akkor meg akar állapodni, téged meg erre alkalmatlannak talál
Én sem értem, miért gondolják egyesek a másikról, hogy nyuszi és azért nem jelez vissza. Lehet szimplán csak nem jön be nekik az illető.
Szerintem ez sem túl bíztató: "Észrevette(!) ugyan őket, de megmerevedett a tekintete, és máshová nézett." Nekem is voltak olyan pasik, akik nyomultak és éreztettem, hogy max. barátilag érdekeltek, erre még jobban nyomultak, mintha nem vettem volna észre, hogy rám vannak állva. Na az ilyen már tök idegesítő (főleg, ha már meg is mondtam, hogy nem pálya a dolog).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!