Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy más fiúknál már a csajok kezdeményeznek, nekem pedig még úgy se jön össze, hogy ezt én teszem meg? 22F
Valószínű fejleszteni kell a retorikádon. A humor, a beszélgetés vezetése nagyon fontos.
A külsőségeket nagyjából kizárnám, az nem olyan lényeges, mint mondják - jó, persze baromi szélsőséges testalkatúaknak nem egyszerű.
(de ha nekem a 190 centimmel és a HATVANHÉT kilómmal összejött már több nő is.. akkor biztos nem számít. Sőt, két éve még 62-3-4 kiló voltam ehhez a magassághoz.)
Amúgy az a vicc, hogy 16-17 évesen, amikor 60-65kg körül mozogtam a 190 centimhez, rengeteg csaj próbálkozott nálam, nagyon szép csajok, volt barátnőm is.
De mióta izmosabb lettem, olyan 83-85kg, azóta kb. semmi.
Azt nem írtam le, hogy én 24 évesen vagyok most ennyi.:D
Amúgy én annak köszönhetem, hogy lányok között otthonosan mozgok és könnyen megtalálom a hangot, hogy sokat jártam színészkedni, ez pedig szinte teljes mértékben feloldotta a gátlásaim. Határozott lettem, azt meg szeretik.
Hát, én nem így vettem észre. Azért sokszor kapok el "sértő" megjegyzéseket, megnézéseket lányok felől. Persze olyanoktól, akiket nem ismerek, akik utcán/kocsmában megnéznek.
Egyébként hány lánynál kezdeményeztél idén és mit jelent esetedben a kezdeményezés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!