Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy más fiúknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy más fiúknál már a csajok kezdeményeznek, nekem pedig még úgy se jön össze, hogy ezt én teszem meg? 22F

Figyelt kérdés
2016. jún. 19. 14:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%
Gyanítom, hogy ők magasak, arányosak, jóképűek, te pedig nem.
2016. jún. 19. 14:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Én is magas vagyok, 190cm. Szerintem arányos is, szoktam edzeni rendszeresen, van rajtam izom. Hogy jóképű-e? Az mindenkinél mást jelent.
2016. jún. 19. 14:07
 3/11 anonim ***** válasza:

Valószínű fejleszteni kell a retorikádon. A humor, a beszélgetés vezetése nagyon fontos.

A külsőségeket nagyjából kizárnám, az nem olyan lényeges, mint mondják - jó, persze baromi szélsőséges testalkatúaknak nem egyszerű.

(de ha nekem a 190 centimmel és a HATVANHÉT kilómmal összejött már több nő is.. akkor biztos nem számít. Sőt, két éve még 62-3-4 kiló voltam ehhez a magassághoz.)

2016. jún. 19. 14:14
 4/11 A kérdező kommentje:

Amúgy az a vicc, hogy 16-17 évesen, amikor 60-65kg körül mozogtam a 190 centimhez, rengeteg csaj próbálkozott nálam, nagyon szép csajok, volt barátnőm is.

De mióta izmosabb lettem, olyan 83-85kg, azóta kb. semmi.

2016. jún. 19. 14:15
 5/11 anonim ***** válasza:

Azt nem írtam le, hogy én 24 évesen vagyok most ennyi.:D

Amúgy én annak köszönhetem, hogy lányok között otthonosan mozgok és könnyen megtalálom a hangot, hogy sokat jártam színészkedni, ez pedig szinte teljes mértékben feloldotta a gátlásaim. Határozott lettem, azt meg szeretik.

2016. jún. 19. 14:19
 6/11 A kérdező kommentje:
Csak arra céloztam, hogy lehet mégis jobb a sovány alkat.
2016. jún. 19. 14:20
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát, én nem így vettem észre. Azért sokszor kapok el "sértő" megjegyzéseket, megnézéseket lányok felől. Persze olyanoktól, akiket nem ismerek, akik utcán/kocsmában megnéznek.

Egyébként hány lánynál kezdeményeztél idén és mit jelent esetedben a kezdeményezés?

2016. jún. 19. 14:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Karizma, kisugárzás. Társkereső pl tele van olyan képekkel, ahol riadtak vagy unottak v egyszerűen szomorúak a pasik képei. Ezt az életben is egyre többet látom. Fancsalian ülnek a BKV-n vagy akárhol. Ha rájuk mosolygok akkor is. Meg bele vannak pistulva a telefonjaikba... Ha ilyet látok nem érdekel, h mennyire olyan pasi, akivel lehetne vlmi, akkor is ignorálom, már inkább rájuk se mosolygok.
2016. jún. 19. 14:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem vagyok arányos, csak jóképű, és magas. És jól is nézek ki. Volt már udvarlóm, több is. Bár volt olyan, akitől undorodtam. Borzasztó volt, egy igazi 100 kilós mosdatlan cigány k***a volt. Olyan zsíros volt a haja, azt hittem elhányom magam, mikor rájöttem, hogy ő írogat nekem MSN -en. Egyébként én 60kg vagyok, 185 centivel. Ő 100kg kb. 160 centivel. Miután kapott egy éles kosarat, mindennek elhordott. Érzékenyen érintett. Alig bírtam levakarni magamról.
2016. jún. 19. 14:35
 10/11 A kérdező kommentje:
A 185cm 60kg szerintem már nehezen néz ki jól..
2016. jún. 19. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!