Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Apácazárdába kéne vonulnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apácazárdába kéne vonulnom?

Figyelt kérdés

Olyan furcsán érzem magam az utóbbi hónapokban.

20 éves létemre eddig 3 pasival feküdtem le, ami nem sok, de ebből is 2-t megbántam, nem voltak igazán jók. Azóta pedig már le sem merek feküdni senkivel, mert egyrészt félek is attól, hogy csak arra kellek a pasinak, másrészt bűntudatom lenne miatta, ha olyannal történne meg, akivel tudom, hogy úgy sem lennénk együtt sokáig, és különben is csak úgy élvezem igazán, ha szerelmes is vagyok az illetőbe.

Szerintetek létezik olyan srác, aki tudna várni a szexxel? Nem fél évet nyilván, de nekem azért idő kellene ahhoz, hogy megbízzak valakiben.

2016. jún. 24. 14:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%

"20 éves létemre eddig 3 pasival feküdtem le, ami nem sok, de ebből is 2-t megbántam, nem voltak igazán jók."

Tisztában vagy az apáca szó jelentésével?

2016. jún. 24. 14:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek létezik olyan srác, aki tudna várni a szexxel?"

Igen, létezik ilyen. Szerencsére nem mindenkinek ez az első. Bár ezzel sokan vannak úgy szerintem, hogy csak azért várnak mert ez úgymond amolyan "szokás" vagy nem tudom minek nevezzem, vagy amolyan buta társadalmi "elvárás". Ezzel ellentétben van aki azért akar várni, hogy jobban megismerje a másikat, és kialakuljanak érzelmek meglegyen a bizalom és az összhang stb.. amivel nincs is semmi gond. Én is így teszek.

23F

2016. jún. 24. 14:15
 3/11 anonim ***** válasza:
60%
Te most prosti vagy aki jo utra akar terni?
2016. jún. 24. 14:19
 4/11 A kérdező kommentje:
Prosti 3 szexxel, ilyet se hallottam még. :DD
2016. jún. 24. 14:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

3 alkalom összesen 3 különböző férfival?

Bocsánat de az én koromban már hanyatlik a szellemi képesség.

2016. jún. 24. 14:29
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem 3 alkalom, de 3 pasival, igen.
2016. jún. 24. 14:30
 7/11 Noblesse Oblige ***** válasza:

Túl görcsös vagy. Kevesebbet kéne filózni és többet élni. (és itt az élés nem arról szól, hogy többet szexelni, meg lazább erkölcs alapján.)

Túlgondolod és görcsölöd az életed. Ha nem fut a szekér férfi fronton, akkor pihentetni kell a dolgot és másra fókuszálni.

2016. jún. 24. 14:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Hallgass a hetesre! :)
2016. jún. 24. 15:00
 9/11 anonim ***** válasza:
34%
20 évesen nem sok a 3 pasi.. Te mekkora k**va vagy. :))
2016. jún. 24. 15:11
 10/11 anonim ***** válasza:

én 22 vagyok és csak egy férfivel voltam, azóta is vele vagyok. :D azt azért nem mondanám, hogy durva a három, de nem is olyan kevés, hogy hüledezni kelljen rajta. :D

rám fél évet várt a barátom, plusz egy év volt mire összejöttünk. nyilván vannak többen is, akik várnak.

2016. jún. 24. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!