Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hallhatott ki ennyire a nőkből a ragaszkodás?
lol, mintha időhurokba kerültem volna és vehetem elő a 6-8 évvel ezelőtti világproblémáimat :)
Elmondom hát még egyszer, utólszor.
A netes társkeresés abban becsapás, hogy látszólag érzelmes nők keresnek kedves férfiakat, pedig nem így van.
A netes társkereső egy katalógus és ugye tudod, hogy mit csinálnak a nők a katalógusokkal? Lapozgatják, válogatnak és ha valami nagyon durván megtetszik, ha kihagyhatatlan és még kupon is van hozzá, akkor lecsapnak rá, de csak ha megéri.
Akkor most tippeld meg, hogy 50.000 srác között mit kéne produkálnod a siker reményéhez?
Össze-vissza zagyválsz mindent. A ragaszkodás, és az, hogy valaki nem ír vissza neked az két külön fogalom!!
Minek válaszoljak olyannak, aki nem szimpatikus nekem? Nem kötelező!
Hogy állíthatod, hogy nincs ragaszkodás, ha még semmi sem történt köztetek, és még csak egy levelet se váltottatok, max te írtál és ennyi? A ragaszkodás már egy sokkal magasabb és mélyebb érzés!
Van még mit tanulnod nemcsak érzelmi szinten, de fogalommeghatározás szintjén is!
talán a valloságban kéne probálkozni nem értem aki a valooságban nem tud magával mit kezdeni mint vár egy nem létező tértől ott majd megszálja a szentlélek vagy mi
persze a nő a hibás nem te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!