Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy hallhatott ki ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hallhatott ki ennyire a nőkből a ragaszkodás?

Figyelt kérdés
Nemtudom de én férfiként azt érzem, mint alap emberi természetes tulajdonság, ha egy társkeresőn írok egy lányra aki nekem tetszik, utánna várom még hogy válaszoljon, meg nézegetem, és reménykedem hogy válaszol. De nőknél nem érzem ezt, egyből túl teszik a dolgon magukat, mintha csak valami jelentéktelen rendszer üzenetet kapnának. Legtöbb esetben ők azok akiken múlik sok minden. Nem értem, hogy nőknél ez nem alap, hogy levelezni, és megtartani valamit ?
2016. jún. 24. 21:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Miert baj, ha nem csak varja a sult galambot, hanem egyszerre tobb emberrel levelez? Randizni persze csak egy emberrel menjen.
2016. jún. 24. 21:52
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

lol, mintha időhurokba kerültem volna és vehetem elő a 6-8 évvel ezelőtti világproblémáimat :)

Elmondom hát még egyszer, utólszor.

A netes társkeresés abban becsapás, hogy látszólag érzelmes nők keresnek kedves férfiakat, pedig nem így van.

A netes társkereső egy katalógus és ugye tudod, hogy mit csinálnak a nők a katalógusokkal? Lapozgatják, válogatnak és ha valami nagyon durván megtetszik, ha kihagyhatatlan és még kupon is van hozzá, akkor lecsapnak rá, de csak ha megéri.

Akkor most tippeld meg, hogy 50.000 srác között mit kéne produkálnod a siker reményéhez?

2016. jún. 24. 21:53
 3/17 anonim ***** válasza:
71%

Össze-vissza zagyválsz mindent. A ragaszkodás, és az, hogy valaki nem ír vissza neked az két külön fogalom!!

Minek válaszoljak olyannak, aki nem szimpatikus nekem? Nem kötelező!

Hogy állíthatod, hogy nincs ragaszkodás, ha még semmi sem történt köztetek, és még csak egy levelet se váltottatok, max te írtál és ennyi? A ragaszkodás már egy sokkal magasabb és mélyebb érzés!

Van még mit tanulnod nemcsak érzelmi szinten, de fogalommeghatározás szintjén is!

2016. jún. 24. 21:54
 4/17 A kérdező kommentje:
Te nő vagy, neked nincs ilyen problémád így csak elképzelésből tudsz oktatni
2016. jún. 24. 22:01
 5/17 anonim ***** válasza:
44%
Ja, hogy mi nok ezt hulyek vagyunk megerteni? Ez a legjobb erved? Nyilvan a hozzaallasod miatt nem irnak vissza. Sokaig nem tudod titkolni, hogy milyen hulladek vagy valjoban. ;)
2016. jún. 24. 22:07
 6/17 anonim ***** válasza:
42%
*valojaban
2016. jún. 24. 22:08
 7/17 anonim ***** válasza:
Neten, sok oldalon sikerült ismerkedni. Kivétel a társkereső oldalak. Így, társkereső oldalakat meg sem nyitok.
2016. jún. 24. 22:20
 8/17 anonim ***** válasza:
43%
Hogy hallhatott ki ennyire a férfiakból a rendesség? :(
2016. jún. 24. 22:21
 9/17 anonim ***** válasza:
47%

talán a valloságban kéne probálkozni nem értem aki a valooságban nem tud magával mit kezdeni mint vár egy nem létező tértől ott majd megszálja a szentlélek vagy mi

persze a nő a hibás nem te...

2016. jún. 24. 22:27
 10/17 A kérdező kommentje:
Oké valóság. Próbálnék valamiféle úton közelíteni. Mit lépsz ? A: Átnézel rajtam B:hülyének nézel C:elküldesz, mert hogy nincs semmi olyan amivel a kényelmedet tudnám biztosítani. Érdek kapcsolat meg nekem nem kell. de esetek 95%-ban ez van élőben.
2016. jún. 24. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!