Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tudom eldönteni, érdeklem-e a srácot, jobb, ha nem keresem többet?

Figyelt kérdés
Randiztunk már egyszer, de azóta csak neten beszélünk, nem történik semmi... Szóval úgy döntöttem, hagyom a francba, aztán ha akar valamit, akkor majd úgyis ír, ha meg nem, akkor nem.
2016. jún. 25. 01:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Jé hiperszuper felismerésre tettél szert. Te zseni vagy.

Gondolom kérdéseddel pozitív megerősítést vársz, ugye?

Igen, hagyd a fenébe kislány.

2016. jún. 25. 05:07
 2/15 anonim ***** válasza:
A második randit nem köteles a férfi kezdeményezni. Ha érdekled, lépj, ha nem, nem.
2016. jún. 25. 08:26
 3/15 anonim ***** válasza:

Ha érdekel a srác, vagy látsz esélyt rá, hogy ô lehet az alkalmas jelölt, akkor tegyél érte.

Ha nem érdekel, akkor hagyd.

2016. jún. 25. 08:26
 4/15 anonim ***** válasza:
Azt csinálsz ,amit akarsz! Ha nem tudod eldönteni akkor lehet ,hogy akar tőled valamit, lehet hogy nem, hát szóval bármi lehet. Innentől csak rajtad áll, hogy TE mit akarsz. Ha téged nem érdekel, akkor ne keresd többet, ha érdekel, akkor keresd. Nem tudhatod, hogy ő mit szeretne, ha hagyod a francba akkor valószínűleg soha nem is fogod megtudni.
2016. jún. 25. 09:46
 5/15 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik, de nem jonnek össze olyan pasival, aki nem tudja eldönteni, hogy akar-e engem...
2016. jún. 25. 09:49
 6/15 anonim ***** válasza:
Attól, hogy te nem tudod eldönteni, hogy ő akar e téged, még nem jelenti azt ,hogy ő ne tudná, hogy mit akar. Valószínűleg nagyon is tudja, hogy mit akar tőled csak nem köti az orrodra. Előbb-utóbb úgyis kiderül.
2016. jún. 25. 09:58
 7/15 anonim ***** válasza:

"Nekem tetszik, de nem jonnek össze olyan pasival, aki nem tudja eldönteni, hogy akar-e engem..."

Miért nem?

Miért várod el tôle, hogy kapásból a lábaid elé boruljon, mikor épp hogy csak az ismerkedési fázis elején vagytok?

Milyen érzelmeket vagy elkötelezettséget vársz tôle, fôleg úgy, hogy a válaszod alapján tenni azt már nem vagy hajlandó azért, hogy ezek kedvezô irányba kezdjenek kialakulni?

Vagy esetleg úgy gondolod, hogy te azon az egy szem randin már minden jó oldaladat tökéletesen megmutattad, ennél több már nincs benned, szóval ha ennyivel nem sikerült megfogni, akkor kifogytál munícióból?

Mert ha igen, akkor az egyrészt elég szomorkás, viszont másik oldalról érteném a hozzáállásodat.

Tudom, hogy csomó nô a romantikus tündérmesék hatására úgy képzeli el a szerelmet, hogy az egyszercsak becsapódik elementáris erôvel, de legalábbis azonnal érzed a bizsergést meg társai.

De ez egy orbitális baromság - lehet, hogy a nôk nagy része be tudja mesélni magának, hogy ez így mûködik (az a bizonyos misztikus "bizsergés"), de attól még a férfiak nem így mûködnek.

Az érzések legtöbbször idôvel és befektetett munkával tudnak csak kialakulni, ahogy az emberek jobban megismerik egymást, jobban egymásra hangolódnak - ez pedig nem megy csak úgy.

Azért az egy röhej, ahogy a sok kislány elképzeli az ismer,edést, természetesnek tartva, hogy az a világ rendje, hogy a férfi kapásból beleesik, és emiatt tepeeni fog, hogy a lány is minél jobban megkedvelje ôt. És annak a gondolatát is kikérik maguknak, hogy eaetleg nekik is tenniük kelljen azért, hogy a pasi lelkesedését felkeltsék.

2016. jún. 25. 10:22
 8/15 A kérdező kommentje:

Én is tettem már érte, nem is keveset, ráadásul már tavasz óta beszélünk a neten, szóval annyira nem az ismerkedés eleje.

Másrészt más pároktól hallok olyanokat, hogy igenis a pasi tepert értük, és ezért is jöttek össze. És valljuk be, ez lenne a normális, hogy nem a nő fut a srác után.

2016. jún. 25. 14:33
 9/15 anonim ***** válasza:

"Én is tettem már érte, nem is keveset"

Pontosan mit is?

Például te biztos vagy abban, hogy a srác egy randi meg netes levelezgetés után biztosan tudja, hogy ő érdekel téged?

---------

"Másrészt más pároktól hallok olyanokat, hogy igenis a pasi tepert értük, és ezért is jöttek össze."

Akad persze ilyen is, hiszen különbözőek vagyunk. Volt már olyan lány, aki viszonylag rövid idő alatt annyira el tudott varázsolni, hogy nagyon hamar tudtam, hogy ő kell nekem. Meg olyan is, akinél ez hosszabb időbe telt.

Mind a kettőből nagyon jó kis kapcsolat lett.

De elárulok neked egy titkot, amit láthatóan ez a srác még nem tud: az, hogy egy pasi teper egy nőre, még bőven nem jelenti azt, hogy el is döntötte magában azt, hogy kell-e neki az adott nő.

Egyszerűen arról van szó, hogy mivel a legtöbb nő pont úgy áll hozzá az ismerkedéshez, mint te, ezért a legtöbb pasi idővel felismeri, hogy kénytelen megjátszani a hős szerelmest, bármilyen röhejes is azt játszani, hogy odavagyunk egy olyan nőért, akit még nem is ismerünk annyira, hogy ezt el tudjuk dönteni. Viszont ha meg akarom annyira ismerni, hogy ezt el tudjam dönteni, akkor ahhoz pont az ilyen női hozzáállás miatt, amit te is mutatsz, ezt kell csinálni, mert ez az elvárás - mi meg alkalmazkodunk. Ha nem ezt tennénk, és kivárnánk addig, amíg kellően megismerjük a lányt, hogy el tudjuk dönteni, hogy őt kerestük-e, addigra jellemzően már késő lenne, mert el lennénk könyvelve töketlennek, érdektelennek, stb.

És persze, ha utólag arra a megállapításra jutunk, hogy igen, ez a nő kell nekem, akkor minden király, mindenki örül.

Viszont ha meg arra, hogy mégse őt kerestük, akkor jön a sírás, hogy 'ezek a szemét férfiak csak szórakoznak'..

Gondolom ilyen sirámokról nem is hallottál még...:)

---------------

"És valljuk be, ez lenne a normális, hogy nem a nő fut a srác után."

Miért is, már bocs?

Tudtommal egyenjogúság van, szóval ha te elvárod azt, hogy velem egyenrangú partnerként kezeljelek (és miért ne várnád el?), akkor férfiként én is elvárom azt, hogy te is egyenrangú partnerként kezelj engem.

Márpedig az a hozzáállás, hogy te vagy a férfi, fussál csak te utánam, az minden, csak nem egyenrangú.

Ha még ma is élnének azok a nemi szerepek, amik mentén ez a hozzáállás kialakult (minimális módon sarkítva: én keresem a pénzt és vagyok a főnök, te meg otthon vársz engem, az uradat, a kitakarított lakásban, a meleg étellel, körbepillangózva engem, és akkor és úgy szétrakva a lábadat, amikor és ahogy én akarom), akkor ez rendben lenne.

De úgy hogy ezeket elvetjük, és egyenrangúságot hirdetünk, úgy viszont ez egy borzasztóan lekezelő hozzáállás a férfiakkal szemben.

2016. jún. 25. 15:02
 10/15 A kérdező kommentje:
Hát figyelj, én eddig összesen 2 olyan párral találkoztam, ahol a nő szedte fel a pasit, meg ő hívta el randizni, és mindkét esetben visszahallottam, hogy a srác igazából csak kihasználja a helyzetet, de nincs oda a lányért... És na vajon miért nem? Mert nem ez a természetes. Igenis létezik vadászösztön. Nem véletlen, hogy amikor sz*rok egy pasira, egyből elkezd írogatni meg nyomulni...
2016. jún. 25. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!