Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női lábon ennyi szőr belefér még? Fotóval!
Nem feltűnő, csak közelről látszik. A láb többi része ennyire sem szőrös, ez a térd része, ahol a legszőrösebb.
Ezt már le kell gyantázni.
Csak hogy szóljak, nehogy ezen múljon az, hogy elbuksz egy nagyon ígéretes pasit, mert nagyon ápolatlan vagy!
(Ez láb?.. nekem karnak tűnik.)
Én az ilyen tipusú szőrzettel azt szoktam csinálni, hogy szemöldökcsipesszel kiszedegetem a legerősebb szálakat. A pihéket meghagyom.
9# Nekem több kozmetikus is mondta, hogy NEM lesz erősebb a szőr a borotválástól, ez egy nagy baromság és tévhit.
Maximum azért tűnhet úgy, hogy a borotválás erősíti a szőrzetet, mert utána minden szál azonos ütemben és egyszerre nő vissza, míg mondjuk epillálásnál és gyantánál a szálak már nem azonos ütemben növekednek, ezért tűnik ritkábbnak a szőrzet, mikor növöget vissza.
Kérdező
Nekem ez már túl sok szőrnek számít, magamon biztos nem viselném el, főleg nyáron. Télen, nadrág/vastag harisnya alatt még okés, de hogy mutogassam...hát kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!