Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a cikkről? Szerintetek túl erős állítások vannak benne?
Hát, annyiból nem értek csak egyet, hogy nekem fiatalabb korában a pasi is jobban bejön, mint idősebben. De ez nem olyan nagy szó nálam, mindig is fiatalabb párjaim voltak (1-2 évvel).
De mindenki megkopik idővel, az, hogy ez mikor következik be már egyénfüggő. Én 26 évesen is max 20nak nézek ki, de gyakran elkérik a személyimet, ha sört vagy más alkholos itókát veszek, és szerintem jobban is nézek ki, mint 22 éves koromban. Többet edzek, és a genetikámnak köszönhetően nem igazán ráncosodom. Anyukám már 56 éves, de simán kinéz 40nek. És őszintén szólva a 40es éveimben már nem azon akarok kattogni, hogy vonzónak találjanak idrgen férfiak, hanem hogy meghitt kapcsolatban éljek férjemmel és a családommal, ha majd lesz. Szóval a külsővel együtt az értékek és a célok is változnak jobb esetben.
Végigolvastam. Nagyrészt igaz, lássuk be. Egy 20 éves csaj kelendő, mindenki meg akarja dugni és nagyon szexi tud lenni pláne topban és forró nadrágban. Egy 36 éves nő már kevésbé. Szarkalábak a szemek alatt, megereszkedett, löttyettebb test, esetleg több plusz kiló feljött az évek alatt mint még jól állna.
Ezzel szemben egy mai 20 éves fiú még gyerek. Kölyök arca van, csupasz hab teste, hétköznaponként 0-24-ben nyomatja otthon a World of Warcraft-ot, szombatonként pedig már 2 whiskey után mocsár részeg a diszkóban. Ez annyira nem tetszik a nőknek, míg egy 36 éves férfira annyit mondanak, hogy "na ez emberesen néz ki."
Saját példámon is látva, most 29 éves vagyok, de észrevettem hogy 1-2 éve jobban tetszek a nőknek mint azelőtt.
Azért hogy valami bíztatót is mondjak az idősebb nőknek. 30-35 év felett is lehet egy nő szexi, ha ad magára. Nekem 27 évesen volt egy 40 éves barátnőm, de az úgy nézett ki hogy le nem cseréltem volna egyik 20 éves lányért sem. Fél évig voltunk együtt. A mostani élettársnőm is idősebb nálam 4 évvel. Szóval attól hogy egy nő idősebb, sok esetben még nem veszett fejsze nyele a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!