Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg vannak olyan férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyan férfiak, akik komolyan veszik az mgtow mozgalmat és egyetértenek a Huffnágel bloggal?

Figyelt kérdés

#Pista #MGTOW #huffnagel
2016. jún. 28. 08:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
43%
A blogot nem olvastam, de a MGTOW nem hülyeség. Egy szimpla válasz a férfiaktól a politikai mozgalommá nőtt radikális feminizmusra. Amúgy a MGTOW nem mozgalom, hanem csak egy ideológia, életfelfogás.
2016. jún. 28. 10:42
 12/19 anonim ***** válasza:
49%

Én az MGTOW-t ismerem és szerintem komolyan lehet venni és meg is lehet őket érteni. Valószínű én is így fogom élni az életemet,mint ezek a férfiak,mert effelé haladok.

Annak aki nem tudná:

MGTOW, a maga útját járó Férfi, aki úgy vélekedik, hogy mostanra már a Világ legeldugodtabb pontján sem találni olyan nőt, akinek az agyát nem mosta volna még át valamennyire a feminizmus harmadik hullámának a hetvenes évek óta tartó Férfiellenes propagandája, igy nem érdemes velük sem házasodni, sem gyereket nemzeni, de még akár csak bármiféle kapcsolatot is kialakitani. Ők nem tárgyalnak, nem kuncsorognak, hanem csak megvonják a nőktől azt, amire a legnagyobb szükségük van: a figyelmet és a támogatást. Ennél jelenleg nem tudunk elképzelni punkabb dolgot a egész világon.

A MGTOW lét négy szintjét különböztetjük meg:

1. A helyzet felismerése avagy az a bizonyos Piros Pirula Férfiaknak

Ebben a csoportban levő Férfiak tisztában vannak azzal, hogy milyen kockázatokat tartogat számukra a társadalom, de ők elfogadhatónak tartják ezeket és belemennek a játékba.

2. A hosszútávú kapcsolat elutasítása

Ezek azok a Férfiak, akik elutasítják a nőkkel való hosszútávú kapcsolat minden formáját, beleértve ebbe a házasságot és mindennemű együttélést. Elkerülik az egyedülálló anyákat, és minden olyan helyzetet, aminek kapcsán a bíróságon lehet kikötni.

3. A rövidtávú kapcsolatok elutasítása

Ők azok a Férfiak, akik a fentiek mellett még egy olyan rövidtávú kapcsolatot sem hajlandóak bevállani, mint a randizás, az egyéjszakás kaland, vagy a egyszerű barátság. Minden nőkkel való kapcsolatuk szakmai vagy munkához köthető és ezeket is igyekeznek minimalizálni.

4. Gazdasági kivonulás

Ők azok a Férfiak, akik nem hajlandóak többet keresni, mint ami a személyes túlélésükhöz feltétlenül szükséges. Mivel kevesebbet keresnek, mint ha egy családot kellene eltartaniuk, kevesebb adót fizetnek, de ez még mindig magasabb életszínvonalat biztosít nekik, mint ha családjuk lenne.

2016. jún. 28. 15:38
 13/19 anonim ***** válasza:
43%
Így, hogy már tudom, mi az az MGTOW, támogatom. Küzdeni kell a férfiak egyenjogúságáért.
2016. jún. 28. 15:59
 14/19 anonim ***** válasza:
60%

LOL, most kiderült, hogy a 4. csoportba tartozom anélkül, hogy elutasítanám a nőket vagy valami.

Nekem is van barátnőm és ALAP dolog, hogy nem én fogom eltartani, hanem ő eltartja magát és én is magamat.

Erre jó a feminizmus...több pénz marad nekem :D

MGTOW...haha... :D

2016. jún. 28. 21:47
 15/19 anonim ***** válasza:
51%

"Akkor jól gondolom, hogy ez egy kétsébeesett próbálkozás a frusztrált, gyenge, nőgyűlölő omegahímek részéről, hogy valamilyen módon mégis kiemelkedettnek érezzék magukat?"

Nem jól gondolod. Valószínűleg nem tudsz szöveget értelmezni, de sebaj.

2016. jún. 29. 08:13
 16/19 anonim ***** válasza:
70%

#16: nem csak szövegértés kell ide, hanem eg kis emberismeret is. Aki elhiszi, hogy ez válasz a feminizmusra, az hülye.

Biztos vannak kivételek, de le merném fogadni, hogy a MGTOW-beállítottságú férfiak elsöprő többsége csak a saját kis egóját védelmezi, mert a csúnya-gonosz nők visszautasították párszor.

2016. jún. 29. 10:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Én még nem láttam ezeket, de a Hufnágeles blogon kitöltöttem a pasimra a csajozós tesztet, és -1 pontot értünk el. :(
2016. júl. 8. 10:39
 18/19 anonim ***** válasza:
74%

Na, a MGTOW az nem egyenlő azzal a szerencsétlen ronda emberrel, aki Huffnágel néven erőlködik. Egy igazi MGTOW-os próbál lazán, boldogan élni, olyan dolgokban leli az örömét, amire nem lenne ideje, pénze, ha pl belefogna családalapításba. Lehet ezzel egyet érteni, vagy nem-ez egy külön téma-de amit ez a nímand művel az az, hogy egész nap, minden nap, egész életében a nap 24 órájában nőkkel, és azon belül is főleg feminista nőkkel, honlapokkal, videokkal, blogokkal, megnyilvánulásokkal foglalkozik. Ez oylan szintű mániás viselkedés, hogy gyakorlatilag ezerszer jobban oda van bilincselve a nőkhöz (és azon belül is a radikál feministákhoz) hogy ennyi erővel kár ezt az életformát fitogtatni. Ha pl hegyetmászna, körbeutazná a földet, vagy mittudomén, csinálna 1000 dolgot, aminek értelme van, akkor oké, de ez egy bohóc, csüng éjjel-nappal a csajokon, és próbálja magára minden létező dologgal felhívni a figyelmet, mint egy óvodás. Szóval válasszuk el a kettőt, plz. Miközben az MGTOW-nak elvileg az a lényege, hogy nem kötődik a nőkhöz, amit szerinted ez csinál, az mi ha nem a legerősebb mániás kötődés?

Igen, persze hogy vannak, nem csak az orvosin, mindenhol, ha valamelyik férfinak nem jut, az nyilván keres valami külső indokot, okot a frusztrációjára, még az mgtow nem is annyira vészes, had csinálja, aki akarja,ma már csomó nő is van, aki nem házasodik rögtön, éli a világát, Ő dolguk. Annak sincs értelme, hogy megrohamozzák a házasságkötő termeket, aztán a statisztikák szerint a 60%-uk elválik. Mindneki házasodjon úgy és akkor, amikor már ténylegesen alkalmasnak érzi rá magát, ha meg jó neki az MGTOW, csinálja, kit érdekel?

2016. júl. 15. 14:49
 19/19 anonim ***** válasza:

tudom hogy 1 évvel az utolsó hsz után írok, de:

Igen. És, bár a Huffnágel blog erényeit nem vitatom, van több netes fórum ahol összességében több százezer regisztrált ember van, meg még több aki csak olvasó. Meg még több, aki Mgtow-ként él, amit régi nyelven agglegénynek (bachelor) hívnak, csak nem tud az új elnevezésről.

Sőt Tesla (akinek sokat köszönhetünk) is MGTOW volt. Wilbur Wright is azt írta: "I don't have time for a wife and an airplane" Ősidők óta létező dologról van szó.

2017. szept. 2. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!