Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ennek a srácnak tényleg úgy tetszem, ahogy vagyok?
Figyelt kérdés
Csak haverok vagyunk, de azért néha mond érdekes dolgokat. Pl. mikor egymásba botlunk a suliban, utána mondta már többször is, hogy jó volt téged látni, mégha csak kicsit is, úgy örültem neki, stb, de a vicc az, hogy ezekkor az alkalmakkor pont tök csúnya voltam. Szét volt menve a hajam, smink se volt rajtam, hullafáradtnak néztem ki, egyszer a gyakorlati helyunkon is látott, ocska melegítőben és tragyasan, és mégis annyira bámult, mintha valami hercegnő lennék. Meg mindig keresi az alkalmat, hogy vegyünk fel közös tárgyakat, üljünk egymás mellé, haza szeretne utána kísérni.
Ti mit gondoltok? Mert én odavagyok a srácért! És nem tudom, hogyan közeledhetnek hozzá kicsit.
21L
2016. júl. 1. 07:29
1/3 anonim válasza:
Biztos h tetszel neki.hivd meg buliba.
Ott oldotabb a körülmények.
2/3 anonim válasza:
szerintem nagyon egyszeruen kozeledhetnel : amikor koszon, vagy leszolit megint, mondd neki, hogy mar milyen reg talalkoztatok, es kerdezd meg, nincs e kedve valahol inni egy kvt.
3/3 anonim válasza:
Ezt nem eltürni kell és nem élvezkedni azon hogy hasra esik a srác tőled, mert ha nem lépsz egy időután lekopik mint a festék, remélem tisztában vagy vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!