Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne 40 év körüli nőkkel ismerkedni?
40 körüli nőként írom: nagyon kevés ilyen korú nő vágyik tőle jelentősen fiatalabb társra. Ennek sok oka van... soroljam?
-Jaj, mit szól hozzá a környezetem, családom, barátaim, ismerőseim, ha egy fiatal pasival jelenek meg?
-Nem tartunk ugyanott az életben, nagyon sok olyan tapasztalata hiányzik, amin én már rég túl vagyok... (Élt már együtt valakivel egyáltalán? Tisztában van azzal, hogy a gyereknevelés mekkora felelősséggel jár számomra?)
-Lehet, hogy anyakomplexusa van? Még ha nincs is, biztos lesz olyan, aki ezt fogja gondolni és az roppant kínos...
-A saját öregedésemre emlékeztet minden áldott nap!
A fiatalabb partner rengeteg "hátránnyal" jár egy 40 körüli nő számára. Ez tapasztalat. Az én párom 8 évvel fiatalabb nálam, és NEM keresgéltem a fiatalabb korosztályban, sőt, mereven elzárkóztam tőlük. Ami miatt mégis fiatalabb társam lett, az a tény, hogy hosszú idő alatt meggyőződtem róla, hogy tényleg összeillünk. Hosszú hónapok teltek el, mire egyáltalán képes voltam potenciális társként tekinteni a páromra. Meg kellett ismernem alaposan ahhoz, hogy megbizonyosodjak róla, hogy működhet köztünk. És mivel számos előnyét tapasztaltam meg, ezért és csak ezért képes vagyok elviselni az ilyen típusú kapcsolattal járó hátrányokat, az ismerősök (és idegenek) esetleges elítélését, a családjaink neheztelését és a (hozzám képest) tapasztalatlan voltából adódó valós problémákat. Szóval ha ilyen korú nőt akarsz, akkor sokszorosan kell "bizonyítanod" az alkalmasságod a kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!