Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nettó 250E elég egy stabil pár kapcsolathoz?
Sokat hallom hogy a nőknek fontos h a pasi legyen gondoskodó és tehetősebb h lehesen rá támaszkodni. Ilyen összeg alapból jó? Futtja belőle szórakozásra meg félretenni is.
Ja mielőtt valaki elkezdi én nem az insta macákra vagy gold diggerekre bukok hanem a normális szolid csajokra.
Szerintem alapból rossz a hozzáállásod. A nők is dolgoznak, de ha te úgy állsz hozzá, hogy mindent te akarsz fizetni a párodnak, akkor nyilván számít a fizetés, és ez még kevés is lesz.
Szerintem keress olyat, aki önmagáért szerez.
Nem unjátok még?
Előzőleg még csak 150 ezer volt, most már 250?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Fejezzétek már be. Anyagiakkal csak anyagias ri..bancot találtok.
Képzeljétek, egy nő is pénzkereső, nem szorul rá a pénzetekre. Sőt, önfenntartó is egy nő, nem kell kinyalni a s..ggét, képes ellátni saját magát is.
Dehát akkor miért hallom mindig a gyakorin is h a férfi legyen magasan képzett és legyen karierrje hogy lehessen rá támaszkodni stb.?
Nem akarok mindent fizetni (pl. ha össze jönnék egy csajjal együttélésre, akkor lakbért felesbe fizetnénk).
És vajon kiktől hallod?
Az már régen rossz, ha a gyk-t veszed alapul. Sok itt a rinyapinya lúzer pasi, akik a nőket feketítik be a saját szerencsétlenségük miatt.
A való életben nézz már körül. Az a kategória akiről beszélsz (a normális nők) nem turkál mások pénztárcájában - ahogy már fentebb is írták. A lényeg hogy normális pasi vagy aki dolgozik és nem eltartatja magát. Ennyi.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!