Valóban elfogadottabb lenne az ha egy nőnek van nagyon magasan a mérce mintha egy férfinek lenne?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Életem során csak ezekre a felállásokra láttam példát:
- egy férfitípusnál elmondhatatlanul alacsonyan van a léc, és nyüstölik a nőket, hogy ők is adjanak lejjebb az igenyeikbol, különben ostoba felszínes libák lesznek
- másik férfitípusnak nagyok az igényei; szép, okos, szép, kedves, szép, házias, oh és említettem már, hogy szép? nőt akarnak maguknak, de meg vannak sértődve, ha a kiszemeltjeik magasról szarnak a fejükre, hiszen miért nem törik magukat a nők, hogy megtalálják bennük a jót? Na az ilyeneknek szokták azt tanácsolni hogy adjon lejjebb az igenyeibol, ha így elvárja másoktól ugyanezt.
- azokat a nőket, akik tényleg nem tiszta szívszerelemből választanak párt (gold diggerek) a sárga földig hurcolják, szó szerint ezernyi olyan megrendezett videó van a neten, ami őket járatja le, hogy a pasiknak (akiknek többségében sosem volt dolguk ilyen nőkkel) meglegyen egy szaftos revansfantázia, miközben a gold diggerek szintén felszínes, sekélyes párja, aki trófea feleséget akar, érintetlenül van hagyva, és senki sem érzi személyes sértésnek, hogy ilyen férfiak is vannak
- és végül vannak, akik a saját dolgukkal foglalkoznak, és nem érzik lételemüknek, hogy a másik preferenciáját elemezzék
A nők max akkor szólnak bele a férfiak választásaiba, amit már irtam; amikor a férfi messze többet vár el, mint amit adni tudna, és ami még fontosabb: meg van sértődve, amiert nem kínálják a nők tálcán a puncijukat neki.
Vagy akkor már anyák, és a fiuk 30-40 évesen sem akar megállapodni, és mivel aggódnak, hogy ilyen ütemben nem élik meg az unoka jöttét, elkezdik finoman szekálni. Bár ez a lány gyerekkel is megy, csak ott korábbtól, hiszen "jaj vigyázz mert elszaladnak az évek, aztán nezhetsz, ha nem találsz udvarlót".
Amúgy honnan jött ez a kérdés, kérdező?

válasza:Én erre mindig azt mondom, hogy nincs olyan, hogy magas, vagy irreális mérce. Mindenkinek joga van lda rakni a lécet, ahová csak akarja, legfeljebb egyedül marad. Nem árt vele senkinek, csak magának.
Miért ne jelenthetném ki, hogy én csak Emily Ratajkowsky-val akarok járni? Persze ki fognak röhögni, de ha nekem ő kell, akkor ő kell :D
Ez csak példa, de értitek szerintem. Az én szememben nem létezik magas mérce.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha egy 30+ pasi otthon lakik anyucival és anyuci csinál mindent helyette akkor egy szerencsétlen incel, töketlen lúzer, ha egy 30+ os nő csinálja ugyanezt akkor ők segítik egymást, és nincs ezzel semmi gond?
Mikor anyagiakról, egzisztenciateremtésről, udvarlásról stb. van szó, akkor legyen a férfi határozott, domináns, vezető szellemű, olyan, akire egy "gyenge nő" vágyik. Ha együttélésről, párkapcsolati dolgokról van szó, akkor ne legyen domináns, vezető szellemű, mert...
Van ebben a kérdésben kettős mérce?
Az már megszokottnak számít, hogy a férfiak naponta írnak ki kérdést, hogy nem megy nekik az ismerkedés, szüzek, nem találnak kapcsolatot. Ilyenkor rendszeresen odaírják páran, hogy ők lúzerek, nem tesznek semmit az ismerkedésért és hasonlók. Ha épp másfele megy a...
Félénkség Egzisztencia Elhízás Szex Kezdeményezés
Emiatt lekéne számolni a társadalmilag konstruált nemi szerepekkel és nem szabad a férfiakra erőltetni olyanokat, hogy irányító, domináns és a nőkre, hogy sub, alávetett. A gyerekeket se szabadna férfiként vagy nőként nevelni inkább szabad emberként. Mi a fene van...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!