Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek a helyemben? Már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Már rég elváltam ott hagytam a lakást ami közös tulajdon.

Figyelt kérdés
Ő a lakás kizárólagos használója a gyerekekkel együtt. Mióta eljöttem nem fizet semmi számlát és tőlem vonják. Addig egy forint tartozás nem volt raja.
2016. jún. 26. 15:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Ennyi info alapjàn, mit lehessen mondani? Rendezd a jogi helyzetet, csinàljatok vagyonmegosztàst. S ha az o nevén marad, tobbé nem terhel téged. Gyerektartàsit fizetsz?
2016. jún. 26. 15:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Már felnőttek a gyerekek. Ajándékoznám nekik de szerintem nem mennének bele. Vagyonmegosztást miből fizetné ki az Én részemet? A leveleket se kapom meg tőle.
2016. jún. 26. 15:51
 3/8 anonim ***** válasza:
A közműveket nem azért vonják tőled, mert tulajdonos vagy, hanem mert a te neveden van a szerződés. Át kell írni, és akkor onnantól az ő kötelessége lesz fizetni.
2016. jún. 26. 15:56
 4/8 A kérdező kommentje:
A közös költséget vonják mivel tulajdonos vagyok 50-50%-ban.
2016. jún. 26. 16:00
 5/8 A kérdező kommentje:
A villany meg a gáz órát már lecserélték nála kártyásra.
2016. jún. 26. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha felnőttek a gyerekek,miért nem kéred a részed?Unokatesóméknál is így volt.Mikor felnőttek a gyerekek,a férje kérte a részét.Ő vett fel hitelt,abból fizette ki.

Volt nálunk ilyen eset, a férj bemutatta,hogy nem ez a lakcíme, s a lakásszöv.elnöke a feleségtől hajtotta be a pénzt.Bár a részleteket nem ismerem,hogyan.

2016. jún. 26. 21:07
 7/8 anonim ***** válasza:

nyilván nincs pénze ha már ott tart a dolog hogy le kelet cserélni az órákat

mért hagytad ott a lakást ha egyértelmű hogy egyedül nem tudja fenntartani

ezt lehetet előre látni

2016. jún. 26. 23:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Azért hagytam ott mert nyilván elváltunk! Én vidékre költöztem. Nem hajlandó semmi ilyen kommunikációra hogy rendezzük a dolgokat. Nyilván neki így kényelmesebb.
2016. jún. 27. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!