Segítség! Miben altassam a picit?
Figyelt kérdés
A fiam 8 hónapos,nincs nagy rutinom még az öltözködésben.jelenleg egy rövid ujju body és egy vékony nadrág van rajta. Takaró alatt alszik. Szerintetek nyitva lehet bukora az ablak ilyen öltözék mellett?2016. jún. 21. 22:05
1/5 anonim válasza:
Ezt neked kell kitapasztalni. Az èn lányom pl eszmèletlen fâzós ès ki is takarózik,így ő mèg csukott ablaknâl hosszú rugiban alszik.
2/5 anonim válasza:
Az én gyerekem (1,5 éves) napozóban alszik, mezítláb, mindig kitakarózik. A másik szobában van nyitva az ablak, így is szellőzik a szoba, de nem közvetlenül.
3/5 anonim válasza:
Ablak alatt van az ágy? Ha leengeded a rolót, szerintem nyugodtan meg lehet próbálni. Felébred a pici, ha mégis fázik.
4/5 anonim válasza:
A 4 hónapos gyerekünk bodyban alszik éjjel, rövidujjúban. Nincs rajta semmi más. Újépítésű lakás, meleg van, mint egy panelben. Na jó, nem annyira, de nekem polgári lakás után kb. úgy érződik.:)
Bukóra van nyitva az ablak az ágya felett, nem fázik, kitakarózik éjjel (kicsit be szoktuk takarni), és nem ébred fel. Ha fázna, szólna nekünk.
5/5 anonim válasza:
Ugyanúgy öltöztetem a fiam, mint te.6 hónapos.Nem az ablak alatt van az âgya. Egész éjjel nyitva az ablak, redõny 80%-osan lehúzva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!