Nincs székelt, Infacol? (1 hónapos baba)
Doki ezt mondta, de nem hasfájós, csak nem kakil rendesen, 1 napja adom, de semmi eredmény.
Vélemény? Tanács?
Tápszeres.

Nem támadlak, csak idegesít, hogy olyan tanácsot adsz másoknak, amit te magad sem alkalmaznál a babádnál.
Az én babám nem szokott hozzá a lázmérőzéshez sem szélcsőhöz, a kamillatea tette helyre, azzal 3 naponta volt.Mostmár 4 hós múlt és nálunk bevált az őszibarack (nem nyersen, hanem a babadesszertes)így minden nap van kaki.

Ugxanakkor volt itt anyuka, akinek a babája 13 naponta kakilt rendszeresen. És semmi baja nem volt.
Úgyhogy tartom, akármennyire is idegesít TÉGED: normális a naponta 10 kaki is, meg a 10 naponta 1 kaki is.
Mellesleg meg adtam használható tanácsot, nem is egyet, sőt, azzal kezdtem a válaszomat. Érdekes módon erre nem reagáltál, hanem azonnal támadni kezdtél... No comment.
Nekünk a cukros kamillatea nem vált be.

Aranyos vagy :D meg kellett volna dícsérjelek? Nagyon ügyes vagy, hogy bemásoltad az infacol betegtájékoztatóját!A glicerines kúppal viszont nem értek egyet, attól meg nagyon erős lesz az inger.
Na jól van, hagyjuk, mindenkinek meg van a saját véleménye, ahhoz ragaszkodik, nem győzködlek tovább az enyémről.Kössünk békét, mit szólsz hozzá?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!