Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nincs székelt, Infacol? (1...

Nincs székelt, Infacol? (1 hónapos baba)

Figyelt kérdés

Doki ezt mondta, de nem hasfájós, csak nem kakil rendesen, 1 napja adom, de semmi eredmény.

Vélemény? Tanács?

Tápszeres.

2010. aug. 27. 10:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Elírtam: Laevolac
2010. aug. 27. 11:57
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem támadlak, csak idegesít, hogy olyan tanácsot adsz másoknak, amit te magad sem alkalmaznál a babádnál.

Az én babám nem szokott hozzá a lázmérőzéshez sem szélcsőhöz, a kamillatea tette helyre, azzal 3 naponta volt.Mostmár 4 hós múlt és nálunk bevált az őszibarack (nem nyersen, hanem a babadesszertes)így minden nap van kaki.

2010. aug. 27. 12:05
 13/18 anonim ***** válasza:

Ugxanakkor volt itt anyuka, akinek a babája 13 naponta kakilt rendszeresen. És semmi baja nem volt.

Úgyhogy tartom, akármennyire is idegesít TÉGED: normális a naponta 10 kaki is, meg a 10 naponta 1 kaki is.

Mellesleg meg adtam használható tanácsot, nem is egyet, sőt, azzal kezdtem a válaszomat. Érdekes módon erre nem reagáltál, hanem azonnal támadni kezdtél... No comment.

Nekünk a cukros kamillatea nem vált be.

2010. aug. 27. 12:16
 14/18 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy :D meg kellett volna dícsérjelek? Nagyon ügyes vagy, hogy bemásoltad az infacol betegtájékoztatóját!A glicerines kúppal viszont nem értek egyet, attól meg nagyon erős lesz az inger.

Na jól van, hagyjuk, mindenkinek meg van a saját véleménye, ahhoz ragaszkodik, nem győzködlek tovább az enyémről.Kössünk békét, mit szólsz hozzá?

2010. aug. 27. 12:35
 15/18 A kérdező kommentje:
köszönöm csajok, már abba is hagytam az infacolt, előtte egy hétig leovolacot adtam, 3 naponta volt total hasmenéses kaki, de akkor vissza térek erre, talán kisebb adaggal, még mindig nem tudom mit csináljak...
2010. aug. 27. 18:04
 16/18 anonim ***** válasza:
kamillateát pici cukorral nem próbáltad? nekem inkább azt ajánlották, mint a laevolac-ot.amíg gyengére főztem az sem hatott, aztán azt mondta a dokinénink, hogy kb. fél percig forraljam a teafűvel együtt, és erősebb lett, hatott is.ha csinálsz neki ilyen teát, akkor amikor bele rakod a cukrot, azzal is forrald, mert úgy karamellizálódik és nem okoz hascsikarást babának.
2010. aug. 28. 09:38
 17/18 A kérdező kommentje:
köszönöm, mégis ezt az infacolt adtam neki és most 2 naponta van széklet, igaz cukros kamilla teát is adok, majd elhygaom az infacolt és akkor kiderül, hogy csak maga a kamilla tea is beválik-e, remélem...
2010. aug. 31. 22:40
 18/18 A kérdező kommentje:
Tápszert váltottunk, 2 hete, 2 naponta van kaki, semmit sem adok már neki, se levolacot, se infacolt.
2010. okt. 4. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!