Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes lassan másfél éves...

Érdemes lassan másfél éves gyereknek márkás ruhákat venni?

Figyelt kérdés
S. Oliver, Adidas, Nike, meg ilyenekre gondolok.
2010. szept. 20. 14:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha van rá pénzed, akkor miért ne. De egyébként sokkal gagyibbak között is gyönyörűek vannak. Én nem szoktam márkásat venni a babámnak, még csak 10,5 hós (kivéve Next, aaz sok van neki), annyi pénzből 2-t veszek neki. Majd fog kapni márkásat is, ha ki is tudja rendesen használni.
2010. szept. 20. 14:17
 2/15 A kérdező kommentje:
Azért is kérdezem, mert úgy veszem észre, hogy nem növi ki olyan hamar a ruháit, mint korábban. Pénzem lenne rá amúgy, de sokszor sajnálom ráadni a drágábbat, mert nagyon gyorsan koszosak, maszatosak, foltosak stb lesznek, nem tud rájuk vigyázni.
2010. szept. 20. 14:21
 3/15 anonim ***** válasza:
33%

Ez pénz - kérdés.

ha van sok felesleges pénzed, akkor miért ne, és ráadásul lehet mutogatni az utcán, hogy ő bizony Adidasba, stb. jár.

Ennél még az is értelmesebb, ha a pénzt a banka gyűjtöd neki, amiket feleslegesen kidobnál ilyenekre. Bár mindenki más, kinek mi a fontos.

2010. szept. 20. 14:21
 4/15 anonim ***** válasza:
63%

Nekem futná márkásra, de nem veszek. Egyrészt azért, mert nagyon drága, másrészt, mert hihetetlenül össze tudják koszolni. Így is elég sok kerül kukába, mert a folt sok küzdelem ellenére sem tűnik el. Így marad az olcsóbb ruha, amit nem sajnálok, felőlem mászhat benne4

Persze van alkalmi ruhájuk is, ami lehet, hogy nem nagy márka, de alkalomnak megfelelő.

Én is inkább bankban gyűjtöm nekik és magunknak is a pénzt!

2010. szept. 20. 14:26
 5/15 Nikcsi ***** válasza:
100%
En ugy csinalom hogy a lassan ket eves fiamnak a kimenos ruhai markasak, az itthoni, jatszoteresek pedig kevesbe draga ruhak. O ugy 18 hos kora ota hordja azokat a ruhakat amik most is vannak neki.
2010. szept. 20. 14:34
 6/15 anonim ***** válasza:
64%

A fiamnak -aki 13 hónapos- elég sok márkás ruhája van,

igaz szinte mind a turkálóból.

Új ruhája meg csak a "kínaiból".

Ami márkás és új, azt kaptuk, és ugyanúgy leharcolja mint a használtakat.

UI:

a használt ruhák előnye -az áruk mellett- hogy a készítésük során használt vegyszerek a mosás révén kiürültek belőlük.

A vadi újaknál ez még bennük van!

2010. szept. 20. 14:36
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
cipőnél én a nike-ra esküszöm, a ruháknál meg úgy vagyok vele, h kell a gyereknek egy két kimenős darab is úgyhogy egy-kettő szerintem belefér. Az én fiam most két éves és egy igazi kis ruhagyilkos, már nem növi ki olyan gyorsan a ruhákat, de nagyon sok a kajafolt, amit alig lehet kiszedni. A márkásabb ruhákra jobban vigyázunk és akkor adom rá mikor tudom, h nem fog a homokozóban hemperegni......
2010. szept. 20. 14:36
 8/15 anonim ***** válasza:
52%

Én simán megveszem neki a márkásat, ugyanúgy mint magunknak!

Addig hordja, amíg ki nem növi, vagy tönkre nem megy! Magunknak sem évekre vásárolunk!

2010. szept. 20. 14:37
 9/15 anonim ***** válasza:
51%
Előző vagyok! Nike rajongó vagyok, nem tehetek róla! Így mindenünk az!
2010. szept. 20. 14:37
 10/15 anonim ***** válasza:

Én addig nem veszek márkás ruhát amíg nagyon leharcolja...

Egyenlőre agybajt is kapnék, ha mondjuk a 7000fts kis farmer lenne nyakik fű és motorolajos, amik utána ki sem jönnek...

Egyenlőre jó a 1000fts kisgatyó, majd ha már tud tudatosan is vigyázni a ruháira, akkor kap olyat amin a cimkét fizetjük meg...

Bevallom én nem szeretem a turit, nincs türelmem válogatni, hadakozni, keresgélni... Szóval nálunk vagy kapott használt ruhák vannak, amik méret szerint vannak csomagolva, vagy új dolgok, és azért nem mindegy, egyenlőre egy fizetésből, hogy mennyiért veszünk egy nadrágot meg pl a gyerekre, adott esetben csak kifutott az udvarra indulás előttig:( volt már rá példa, hogy az egyetlen éles követ megtalálja, és azzal szerencsére csak a ruhát de azt alaposan szétszaggatta, 2perc alatt.:S akkor volt rajta először, 13hónaposan.

2010. szept. 20. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!