Érdemes lassan másfél éves gyereknek márkás ruhákat venni?
Ez pénz - kérdés.
ha van sok felesleges pénzed, akkor miért ne, és ráadásul lehet mutogatni az utcán, hogy ő bizony Adidasba, stb. jár.
Ennél még az is értelmesebb, ha a pénzt a banka gyűjtöd neki, amiket feleslegesen kidobnál ilyenekre. Bár mindenki más, kinek mi a fontos.
Nekem futná márkásra, de nem veszek. Egyrészt azért, mert nagyon drága, másrészt, mert hihetetlenül össze tudják koszolni. Így is elég sok kerül kukába, mert a folt sok küzdelem ellenére sem tűnik el. Így marad az olcsóbb ruha, amit nem sajnálok, felőlem mászhat benne4
Persze van alkalmi ruhájuk is, ami lehet, hogy nem nagy márka, de alkalomnak megfelelő.
Én is inkább bankban gyűjtöm nekik és magunknak is a pénzt!
A fiamnak -aki 13 hónapos- elég sok márkás ruhája van,
igaz szinte mind a turkálóból.
Új ruhája meg csak a "kínaiból".
Ami márkás és új, azt kaptuk, és ugyanúgy leharcolja mint a használtakat.
UI:
a használt ruhák előnye -az áruk mellett- hogy a készítésük során használt vegyszerek a mosás révén kiürültek belőlük.
A vadi újaknál ez még bennük van!
Én simán megveszem neki a márkásat, ugyanúgy mint magunknak!
Addig hordja, amíg ki nem növi, vagy tönkre nem megy! Magunknak sem évekre vásárolunk!
Én addig nem veszek márkás ruhát amíg nagyon leharcolja...
Egyenlőre agybajt is kapnék, ha mondjuk a 7000fts kis farmer lenne nyakik fű és motorolajos, amik utána ki sem jönnek...
Egyenlőre jó a 1000fts kisgatyó, majd ha már tud tudatosan is vigyázni a ruháira, akkor kap olyat amin a cimkét fizetjük meg...
Bevallom én nem szeretem a turit, nincs türelmem válogatni, hadakozni, keresgélni... Szóval nálunk vagy kapott használt ruhák vannak, amik méret szerint vannak csomagolva, vagy új dolgok, és azért nem mindegy, egyenlőre egy fizetésből, hogy mennyiért veszünk egy nadrágot meg pl a gyerekre, adott esetben csak kifutott az udvarra indulás előttig:( volt már rá példa, hogy az egyetlen éles követ megtalálja, és azzal szerencsére csak a ruhát de azt alaposan szétszaggatta, 2perc alatt.:S akkor volt rajta először, 13hónaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!