Téli babának mit vegyek?
dec. végén fogok szűlni és annyi helyen jártunk hétvégén kis ruhát nézni hogy mindenütt mást mondtak a boltban és most teljesen tanácstalan vagyok!
Mekkora overált vegyek vagy miből mit és mennyit vegyek?
Segítenétek?
Ki miben hozta haza a babáját télen?
Nem akarok felesleges dolgokat megvenni amit 1-3 alkalomal lesz rajta stb...

Nekem most kéne szülnöm (túlhordok) így öszre készültem.
Szerintem felesleges a rövid újju body.
aztán amit nem túl jónak találtam hoyg a legtöbb pulcsi, kis kardigán mind kapucnis, nehéz kapucni nélkülit ráadni. de ugye ha 2-3 rétegü meleg van rajta akkor 2-3 kapucni egy kicsit sok, vagy nyomja a hátát.
Mindenképpen olyan overál ami beköthetö a hordozóba.
én az elsö idöre csak hosszújju bodyt vettem (arra figyleve hogy oldalt patentos legyen) vállpántos rugikat, azok alul is pattentosak, és harisnyát. egy nacit sem vettem külön, vagy kisinget, mert azok felcsúsznak, habár kaptunk de mindenki azt mondja ezeket az elsö két méretben nem használta.
a bába azt mondja hogy az újszülöttekneka hö háztartása nem túl jó és mindig eggyel mlegebben kell öltözteni.

Szia!
62-68-as méretű overált nyugodtan vehetsz neki, hiszen március/áprilisban is lehet szüksége lesz rá!
7 db 56/62-es méretű (inkább legyen picit nagyobb) hosszú/rövid ujjú body és rugdalózó, de vehetsz neki 10 db-ot is, ha összekenné, ne kelljen minden nap mosnod!
10-15 db textil pelenka
3-4 db pulóver
1 vastagabb és 1 vékonyabb takaró
1 vastagabb hálózsák vagy pólya
2-2 db vékonyabb és vastagabb sapka
2-3 db harisnya és zokni
Nyilván a méret függ a babád méretétől! De az én lányom hamar kinőtte az 56-os bodykat 3-4 hét alatt!

1 hosszú ujjú body
1 rugdalózó
1 kis pulóver
1 vastagabb sapka
Pólya és az volt körbetekerve takaróval, és letakarva pelenkával a buksija! Így hoztam haza!

Nekünk a télre egy nagyon vastag bundazsákunk volt. Olyan, aminek a hátán van lyuk, így be lehet kötni a gyerekülésbe, és menet közben az autóban csak ki kell zipzározni, és nem volt melege. És szerintem jobb, mint az overál, nem kell vele annyit bajlódni, és a pici baba is jobban szeret összebújva feküdni a zsákban, mint az overálban keze-lába külön.
Ezt raktam át, amikor babakocsival mentünk. Nagyon hasznos volt.
Nekünk ez bevált.
Ezen kívül vettem még rugikat, bodikat,
Semi egyebet.
Teljesen felesleges. Télen szinte ki sem fogtok mozdulni, és neki meg ezek a kényelmesek.
nem volt pulcsija, nadrágja, semmi egyebe.
uhh nem semmi utolsó!
Akkor szép nagy leányzó!
Kedves első erre nem is gondoltam az overált illetően mi nézegettünk de eddig ilyen egybe overált néztünk aminek nem volt külön lába!
köszönöm szépen a válaszokat
annyi mindent ajánlottak a boltokban hogy szinte teljesen össze zavarodtam ebbe az egészben!

Külön van egy rész, ami kimondottan téli babáknak van. Én nagyjából ez alapján fogok vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!