1 hónapos múlt a babám és hasfájós. Ánizsmagot vettem és szeretnék belőle teát csinálni és ezt adni neki. Hogyan csináljam? Mennyit adjak neki egy nap, milyen adagokban? Vagy csak akkor kell ha nagyon tekergeti a pociját?

válasza:Az ánizsmag tea infúzióként hatásos: a forrázathoz 10 g gyümölcs és 1 dl víz szükséges. Pontosabban, a csecsemőknél 5-6 ánizsgyümölcsöt, a felnőttek részére fél kiskanálnyit forrázzunk egy csésze teának. Az ánizs-teát igyunk langyosan, evés előtt.
Szerintem adható neki a nap bármely szakaszán és bármennyi, olyan lehet ez mint az édeskömény tea...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
és kb. mennyit? Köszi a segítséget:-)
A gyerekorvosunkat nagyon szeretem meg is bízom benne, azt mondta lehet csak azért van, mert a pocakban is így tartotta. Edig nem vettem észre, de most hogy jobban figyelem tényleg igaza van... Néha volt ilyen még újszülött korában akkor én is észrevettem, de azóta...
2590g volt amikor született és 3 héttel elöbb is jött.76cm hosszú.
igazábol északa sokszor ébredt fel nem volt energiám ugrálni aztán betettem közénk most már ez a természetes neki
Már 10 hós korától biztosan jár.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!