Miért nem szeret ölben lenni 7 hetes babánk?
Figyelt kérdés
2009. febr. 6. 10:28
1/4 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat sír, és akkor sem nyugszik meg ha felveszem. Annyira rossz érzés, hogy az anyukájánűl sem nyugszik meg.:-(
2009. febr. 6. 10:30
2/4 anonim válasza:
Nem jöttél rá mi az oka a sírásnak?
Nem éhes?
Nem fáj a hasa?
Nincs melege-nem fázik?
Sok tanácsot találsz a nete, onnan kezdve, hogy tedd az ágyát máshova egész addig, hogy aludj mellette...
De vannak babák, akik nem szeretnek ölben lenni, jobban elvannak fekve:-) Ezt ne vedd magadra, akármilyen nehéz is.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Lehet, hogy a hasa fáj, akkor én se tudtam megnyugtatni sehogyse a babámat. Próbáld meg hason fektetve az alkarodra fektetni és a hátát simogatni. Nálunk ez majdnem mindig bevált!
Sok sikert
4/4 anonim válasza:
én akkor nem tudom megnyugtatni a babámat, ha éhes... egyéb más alkalmakkor megnyugszik az ölemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!