Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért liheg a babám?

Miért liheg a babám?

Figyelt kérdés
6,5 honapos, és pár napja vettem észre hogy alvás közben nem, de mikor evett vagy játszik, erölködik, mozog stb, akkor lihet, gyorsan beszivja a levegöt és kiengedi, engem nagyon zavar, remélem nem beteg, kedden jön a doki, addig nem lesz baja ugye? nem tünik oxigénhiányosnak, étvágya van, nem lázas, 8600 gr. lehet hogy pufibb a kelleténél és azért vagy izgatott? miért?
2011. febr. 6. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz baja, ha az alvásnál egyenletes a légzése. Előfordulhat egy enyhe kis hörgőszűkület (nekünk az van), de nem valószínű. Ne aggódj!
2011. febr. 6. 19:57
 2/6 A kérdező kommentje:
kb egy honapja volt hörghurutja, abbol kigyogyult, bár lehet akkor is ilyen volt, mostanában figyeltem fel erre jobban, de mivel egészségügyben dolgozom, kicsit parássabb vagyok sajnos, már mindent bebeszéltem magamnak, szivbetegséget stb.. ugy aggodom miatta.
2011. febr. 6. 20:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát... lehet, hogy nem ártana egy jó kis pulmanológus. Ajánlom a svabhegy.eu-t. Ők megmondják. Nálunk is hasonlóan kezdődött. De lehet, hogy nálatok más a helyzet.
2011. febr. 6. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:

szia.az én lányom ennyi idős kora körül állandó mániája volt a lihegés.és semmilyen betegsége nem volt.mindent a szájához emelt nyalogatta és közbe lihegett,már kiskutyusnak hívtuk:D

remélem nálatok is csak ez van és semmi komolyabb.

volt hogy a telefonommal játszott,véletlen felhívta a férjem aztán akkor is csak lihegett a telefonba.gondolhatod...úgyhogy nem biztos hogy baj van,de azért ha megy az orvos mondd neki.

2011. febr. 6. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Ebben a korban az én fiam is szeretett lihegni, csak úgy passzióból. Mondjuk nekem eszembe sem jutott, hogy beteg, pedig én is szoktam parázni:-)
2011. febr. 6. 22:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Mászás közben az enyém is liheg.

Szerintem semmi bajuk nincs! :)

2011. febr. 6. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!