Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Saját kezűleg ajándék?

Saját kezűleg ajándék?

Figyelt kérdés

Tudom szinte egyáltalán nem ide tartozik,de mégis titeket kérdeznélek,mert már annyi hasznos tanácsot,segítséget kaptam tőletek.

Szóval kisfiam Kisvakond függő lett! :) Elhatároztam,hogy készítek neki egyet saját kezűleg,de sehol nem találok szabásmintát hozzá!3 napja bújom a netet,mindenféle keresőt,de semmi! :((

Segítenétek?

2011. ápr. 20. 23:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Hűű rákerestem de én sem találok:S Talán aki ezt a blogot szerkeszti, tőle lenne érdemes megkérdezni és elkérni:)

[link]

Remélem talász szabásmintát és mihamarabb meglesz az ajándék:)

2011. ápr. 20. 23:59
 2/4 kisnita ***** válasza:

Én üvegmatrica festékkel csináltam neki Kisvakond lógatható díszt. Plüss figurához szabásmintát sajnos nem tudok :(

Viszont szerintem meg lehetne csinálni. Próbálj saját kezűleg rajzolni egyet hozzá. 8-as alakú test, stb. Nem kell, hogy ugyan olyan legyen, ettől lesz különleges és egyedi:)

2011. ápr. 21. 07:59
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!Az üvegmatrica már készül! :)

Valahogy majd megoldom a plüss figurát is;mert amikor a tv-ben nézi mindig puszikat dob neki és mondja,hogy sze-sze;ami azt jelenti nála,hogy szeretem. :) Szóval biztos örülne 1nek,amit szeretgetni is tudna. :D Csak sajna amik "eredetiek",azoknak horrorisztikus az ára. Egy 15cm-es:5000,egy 25cm-es:majdnem 8000Ft! Kész rablás,az én pénztárcám ezt sajna nem engedi! :(((

2011. ápr. 21. 14:11
 4/4 anonim válasza:

Találtam kis vakond szabásmintát.Igaz angolul van de le lehet fordítani.Rajz is van,ki lehet nyomtatni.

szabásminta=patterns

kisvakond=small mole

vakond=mole

[link]

2012. ápr. 6. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

1éves fiúnak nagyobb ajándék?

Ötletem sincs, mit ajánlanátok?

Már teljesen tanácstalan vagyok első szülinapi ajándék ügyben? Adnátok ötleteket?

A lánykámnak egy hintacsigát(brendon)akartunk venni,voltunk ma vásárolni,mondtam a férjemnek nézzük meg,s próbálja ki a lánykám. Beleültettük és azzal a lendülettel szállt is ki belőle:(:(:( Oda az ajándék. De mit vegyek????Nektek mi tetszett leginkább a babátoknak??

Melyik ajándék lenne jobb egy egy évesnek?

Illetve segítenétek,hogy hol találok fa vagy műanyag építőkockákat, mert TEsco-ban néztünk, de drága is volt meg nagyon gagyi is.

Mi legyen az ajándék?

Kisfiamnak egy hét múlva lesz az első szülinapja. Szeretnénk neki venni valami játékot is de fogalmam sincs mit ugyanis semmi nemérdekli. Ami már van: járássegítő, fisher price állatos játék ahol le kell csukogatni az állatkákat, formabedobó, labda, nagyobb auto,...

FONTOS! LÉCCI?

GYORS VÁLASZOKAT! Tudtok jó ajándék ötleteket, névnapra, anyáknak, saját kezüleg?

Saját kezűleg készített ajándék (lánytól) egy barinőnek karácsonyra, milyen ötleteitek vannak?

...mert hátrányban vagyok,ő sok ilyesmit csinál,és én nem tudom mi lenne nem túl drága,de ötletes és könnyen,általam is kivitelezhető? A lényeg,karácsonyra kapná,lánytól lány,saját kezűleg készített legyen...légyszi

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!