Normális hogy 7 hetesen nyúl a tárgyakért? Ha nem éri el, kifordul oldalra és újra próbálja megfogni.

válasza:Persze, hogy normális :)
Eleven kis baba lehet, biztos nagyon aranyos:)
Az én kisfiam is mozgékony baba volt, 4 hónaposan már mászott.

válasza:

válasza:Ha kíváncsi és eleven természet lesz, akkor Te pedig futkosós anyuka:) a kisfiam is ilyen örökmozgó.
6 hetesen már az ágyon sem mertem ott hagyni, mert lekalimpálta volna magát, 10 hetesen pedig a felfüggeszős-nézegetős-zenélős játékkal focizott, 10 hónaposan már ment, 1 évesen pedig úgy fut, hogy alig lehet megfogni:) Minden jót és sok örömet Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Ha a kezébe adok valamit azt rövid időre megfogja, de a kocsicsörgőt is csukott kézzel ütögeti, a ruhát viszont szívesen markolássza.
csak a kis tenyerét nyítja szét ezt is pár napja és úgy nyúl feléjük de ne,m fogja meg csak néha ha sikerül, de hamar el is engedi, hasról hátára és hátáról oldalra fordul. a védőnő szerint nincs gond, késik a finom mozgásokban, a nagy mozgásban viszont nincs...
Ha a kezébe adom akkor rázogatja, ütögeti, de nem vagyok benne biztos, hogy tudatos mozdulatok. Inkább csak hadonászás.
A tv-t imádja, ha elé állok sírni kezd, de próbálom leszoktatni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!