A Rinathiol köptető kb. hány nap után hat?
Figyelt kérdés
2009. márc. 11. 19:21
1/2 anonim 

válasza:

válasza:szerintem az nap hat folyamatosan felszakitya amig hurrutos
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. márc. 12. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Torokgyulladásra köptető?
Az orvos szerint ezt kell adnom. Tényleg használ?
Hogyan adhatnám be a köptető szirupot az egyéves kislányomnak?
Mivel beteg,nincs étvágya,nem tudom hozzákeverni semmihez,és ha hirtelen adom be neki,kihányja.. Az előbb sikerült csokigolyóval felitatni,és úgy megette!!! (amúgy vírusos torokgyulladása van szegénynek..) Előre is köszönöm a válaszokat.
Hogy hat a köptető egy babánál?
Lehet,h.nagy hülyeséget kérdezek,de fogalmam sincs:( Ha a köptető hatására felköhögi a lerakódott váladékot,akkor azt mivel nyilván kiköpni nem tudja, akkor visszanyeli.Ez nem baj?Vagy az orrszívást is segíti a köptető használata?Eddig is szívtam az orrát, sóoldatos...
Hurutos köhögésre nektek melyik köptető vált be igazán?
Olyan kellene amit szedhet egy 1 éves és egy 4éves is.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!