Mi a véleményetek a Fisher Price tanuló laptopról?
Vett már valaki ilyet a babájának?
Az én fiam nagyon szeretne mindig az én laptopom közelébe férkőzni,imádja csapkodni a billentyűt,de hát ez igen drága játék lenne.Most véletlenül akadtam erre a tanuló laptopra a neten és kíváncsi lennék a véleményekre,akinek van esetleg ilyen.Érdemes megvenni?10 hónapos
Hány hónaposaknak valót nézted? Mert én is kinéztem a 6 hónapos kortól ajánlottat, amin jó nagy gombok vannak, ugyan azon okokból amiért te, mert a kisfiam totál rá van indulva az én laptop-omra. A boltban mg is néztem, ki is próbáltam, de nekem ott már nem is tetszett, így nem választottam. A hangja nem rossz, de zavart, h folyton mondja, tanuljunk angolul, tanuljuk meg a számokat, tanuljuk meg a színeket... meg a képernyője nagyon gagyi, piros pontok villognak amikor szól a játék, semmi más.
Szóval valami mást fogok neki nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!