Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki együtt fürdik a babájával...

Aki együtt fürdik a babájával az használja a saját tusfürdőjét és samponját? Nem árt a babának? 14 hós kisfiú anyukája

Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk az egész család baba szappant használ,így fürödhetünk együtt(bár már nagyobbak a gyerekek,de szeretnek együtt fürdeni valamelyikünkkel). Hajat meg akkor mosunk,mikor nem fürdenek velünk.
2011. nov. 25. 16:05
 2/6 anonim ***** válasza:
mi úgy csináljuk ,hogy apa kiveszi őt,én akkor mosakszom meg, vagy fordítva!
2011. nov. 25. 16:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi is, mint a második. Inkább felvigyázó, játszótárs vagyok a kádban, ha apa kivette, én akkor fürdöm meg.
2011. nov. 25. 16:51
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
Én nem fürödnék együtt a gyerekkel, mert nem tartom higiénikusnak. Pláne kislánnyal. Egyébként mind a két gyerekem bőre olyan érzékeny volt, hogy 1 éves korig csak gyógyszertári fürdetővel fürdettünk.
2011. nov. 25. 17:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Zuhanyozás után ülök be a babám mellé a kádba, és a párom is (van külön zuhanykabinunk, de ha nem volna, akkor az egyik előb zuhanyozna, aztán engednénk a fürdővizet). Hajat máskor mosunk. De én is azokat a termékeket használom, amit a babámnak veszünk. 1,5 éves kislány anyukája
2011. nov. 25. 17:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem fürdünk együtt, de ha ez lenne a helyzet, akkor előbb mi letusolnánk hogy tiszták legyünk, és utána engednénk a kádba a vizet a babával való fürdéshez.
2011. nov. 25. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Akinek sikerült a kisfiú, mikor volt együtt a párjával?

Bejött az, hogy ovuláció környékén pont és előtte nem volt szex? Mert állítólag ha előtte van, akkor kislányra is van esély.

Mikor van PONTOSAN peteérés? Mindenképp PONT akkor szeretnénk együtt lenni, vagy utána. Hátha kisfiú lesz :-)

Csinálom az ovu tesztet,csak pontosabban szeretném tudni.Kisfiút próbálunk összehozni.Mondjuk mind1 milyen babánk lenne,csak gondoltam teszek egy próbát.

Van aki PÉ előtti napon volt együtt a párjával és kisfiú lett?

Arra gondolok, aki a PÉ napján már nem tudott együtt lenni és azután sem. Szóval? :)

Ha az ovuteszt +ról -ra vált akkor legyek együtt a párommal kisfiú érdekében?

Tegnap az ovu teszt erős +,ma pedig csak halvány.Akkor inkább holnap legyünk együtt?

Urtica urens-t és a ricinus communis-t lehet együtt szedni?

Illetve van-e értelme? A szoptatós teával együtt alkalmazható-e? Melyik hat jobban? Mennyit isztok, hogy legyen elég tejetek? Köszönettel:Ma 4 hetes kisfiú anyukája

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!