Céklát hogy készited el a babádnak?
Figyelt kérdés
2012. okt. 3. 18:27
1/6 anonim válasza:
Felkockáztam feltettem főlni,mivel a céklának több idő kell kicsit később tettem bele a krumplit.Turmixos edényben a saját levéből tettem hozzá és úgy turmixoltam.
Mikor húsival csináltam:
Felkockáztam,feltettem.A húst egy másik lábosba feltettem mikor habos lett a leve leöntöttem róla és a húst hozzátettem a céklához,meg a krumplit is.Mielőtt kész lett kb 10 percel tettem hozzá almát is.Beletettem a turmixos edénybe és a saját levéből tettem hozzá úgy turmixoltam.(botmixerrel)
2/6 anonim válasza:
Megmosom, felteszem főni. Ha megfőtt meghámozom. Felszeletelem, amennyit felhasználok azt főtt krumplival összeturmixolom, amit nem azt fagyóba elteszem.
3/6 anonim válasza:
megpucolom, felkockazom, megfozom, leturmixolom, leteszem jegre kisebb adagokba, jegkockatarto nalunk bevalt.
Repat, krumplit, husit megfozom, osszenyomkodom, aztan beleteszem a ceklat. Lanyom kedvence
4/6 anonim válasza:
Megtisztítom, darabolom, párolom. Krumplival, vagy krumplival és almával együtt turmixolom, csirkehússal is menő nálunk.
5/6 anonim válasza:
Én viszont mindig csak megszurkáltam, egyenként becsomagoltam alufóliába, és beraktam a sütőbe 1-1,5 órára. Így az összes értékes vitamin és ásványi anyag megmarad benne, nem fő el belőle. Utána csak le kell húzni a héját, és már lehet is darabolni, aztán turmixolni.
6/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, a babáknak mindent párolni kell, nem főzni, nem sütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!