Babanézőbe egy egyedi készítésű horgolt kiscipő jó ajándék?

válasza:Mi a szomszéd nénitöl katunk ilyet.
Szerintem olyat csinálj ami össze húzható bokánál, mert ha csak ráadja akkor lerugdalja a baba. ha túl szük akkor meg vágja.
Nagyobbat mert az elején csak rugikat hord egy baba, aztán akkor érdekes az ilyen ha már nadrágot kap.
ha cipö méret akkor olyan 16-17 hetes ha ruha méret akkor 68-74-s.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:" Kérdezd meg tőle, hogy mire van szüksége."
Ez is olyan fura, hogy ma már szinte kötelező babanézőbe 5000Ft.-os pelenka csomaggal érkezni. Szerintem nagyon jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Kisfiam május elején született. A nagyszülők, és a többi rokon már most kérdezgeti, hogy mit vegyenek majd neki. Adnátok tippeket? Mivel játszik/játszott szívesen a 7 és fél hónapos babátok? (Pici ajándéktól a nagyig bármit írhattok.) Köszönöm!
Ajandekot szeretnek kuldeni Angliabol a baratnom kislanyanak.Gondoltam az 1-3 eveseknek valo playmobil allatkertre: Vagy esetleg vegyek neki egy doboz 85 darabos lego duplot? Barmilyen otletet szivesen fogadok. A baratnom termeszetesen ruhat kerne tudom es kuldok is...
A kisfiam decemberben tölti a 6hónapot!Milyen hasznos ajándékot lehetne neki venni karácsonyra?
Rengeteg ötletet várok! Karácsonykor lesz tíz hós.
Lassan 7 hós és még semmi. A 3 éves kisfiamnak minden k.füzet olyan pontosan jött.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!